Esther lases medium

Aan deze website wordt gewerkt!

Voor vrouwen die alles uit het leven willen halen

Creëer je eigen leven

Ontdekt de real in jou

Zie je op tegen de dag?

Heb je het idee dat je tegen de stroom inzwemt?

Voelt het alsof je opgeslokt wordt door je werk of gezin?

Alsof je niet zelf je keuzes maakt, maar je achter de feiten aanloopt?

Heb je genoeg van overleven en wil je écht leven?

Esther lases-vergeer medium

Ik help jou graag om je zelfvertrouwen,levensplezier en grip over je leven terug te krijgen

Als spirituele coach en nuchter medium begeleid ik jou bij het trainen van je mindset en het vergroten van je zelfvertrouwen. Dat doe ik met praktische tools die gemakkelijk toepasbaar zijn in je dagelijks leven. Zo kun je oude patronen doorbreken en (her)ontdek je The Real You. Zodra jij connected bent met de grootste versie van jezelf, laat je dingen niet meer gebeuren. Je creëert je eigen Happy Life!
estherlases-medium

Gratis doorbraaksessie

Wil je niet vast blijven zitten in je werk, gezin of relatie, maar weer écht gaan leven? Boek dan een gratis doorbraaksessie van 30 minuten en ontvang inzichten en handvatten om weer grip te krijgen op je leven.

Wil jij een life-changing doorbraak in jouw leven bewerkstelligen?

Neem contact op contact@estherlases.com
Esther-Lases_Medium

Happy Life Academie

Wil je meer uit het leven halen en energie krijgen van alles wat je doet? Door de 7Senses-methode kom je uit je hoofd en in contact met jezelf, je gevoel, je intuïtie en je natuurlijke kracht. Zo ben je in staat om je eigen Happy Life te creëren.

Neem contact op contact@estherlases.com
esther-lases-mediumpraktijk

Coachingstraject Stepping Stones

Als je antwoorden zoekt op levensvragen of de persoon weer wilt terugvinden die je ooit was, dan is het coachingstraject Stepping Stones wat voor jou. Hierin (her)ontdek je jezelf en je diepste wensen en kun je beslissingen nemen die direct bijdragen aan jouw vitaliteit en levensgeluk.

Neem contact op contact@estherlases.com
estherlases-medium

Reading

Worstel je met de ervaringen die je hebt meegemaakt? Ben je de connectie met jezelf onderweg kwijt geraakt of wil je meer inzicht in je eigen onderbewustzijn? Is een persoon die je dierbaar is overleden? Een reading bij mij helpt je op weg naar een lichter en zonniger leven.

Neem contact op contact@estherlases.com

Zijn je gedachten, gevoelens en intuïtie in balans, dan trek je alleen de mensen en dingen aan die bij jou passen. Of dat nu om liefde, werk of sociale contacten gaat

My life is magic

Ik weet uit ervaring wat het is om je potentieel niet volledig te kunnen benutten. Mijn persoonlijke ontwikkelingsreis was er dan ook één van vallen en opstaan. Door me stap voor stap bewust te worden van mezelf en mijn acties, zag ik steeds beter wat je gedachten en gevoelens met je stemming en energieniveau kunnen doen. 

Toen ik meer zicht kreeg op mijn oude patronen, kon ik eindelijk de grip over mijn leven gaan terugpakken. Het was hard werken, maar resulteerde erin dat ik in mijn kracht kon gaan staan en mijn mogelijkheden en talenten kon gaan inzetten. Sinds ik dat doe, ben ik gelukkiger én ervaar ik meer diepgang in mijn leven. Ik merk ook ik dat ik tot veel meer in staat ben dan ik altijd heb gedacht. Real magic! 

Mocht je denken dat mijn leven nu volmaakt is, dan wil ik je graag uit de droom helpen. Ook ik vergeet mezelf nog wel eens. Je eigen Happy Life creëren zie ik dan ook als een lifelong journey. In mijn trainingen en consulten leer ik jou precies datgene wat ik heb toegepast om de persoon te worden die ik nu ben. Zodat jij – net als ik –  de regie over je leven kunt terugpakken en je eigen Happy Life kunt gaan creëren. 

Wil je een allereerste doorbraak naar een
Happy Life?

Boek nu een gratis sessie van 30 minuten

Algemene Voorwaarden

Telefoonnr. 0652362002

Kvknr. 30244694