Over mij

Hoe mijn ‘journey’ begon

Ik had weinig zelfvertrouwen
Het leven had vele uitdagingen voor mij, al ervaarde ik dit niet zo! Al vanaf de start van mijn leven kende ik vele tegenslagen. Ik dacht dat er altijd wel wat mis zou zijn met mij, anderen altijd alles beter wisten/konden en ervaarde het leven als zwaar. Hierdoor had ik weinig zelfvertrouwen en was mijn geluk sterk afhankelijk van anderen.

Ik ging anderen ‘pleasen’
Ik ging anderen ‘pleasen’, doen wat ‘normaal’ was maar raakte daarmee alleen nog maar verder verwijderd van mijn authenticiteit. Ik voelde mij niet begrepen en alleen. Dit zorgde voor negatieve gedachten, niet te verklaren lichamelijke klachten, weinig tot geen energie en een laag zelfbeeld. Het was alsof ik leefde voor anderen in plaats van voor mezelf. Ik plaatste mijzelf altijd achteraan en was erg teruggetrokken.

Groeien naar nieuwe overtuigingen
Pas toen ik mij op mijn 21e bewust werd dat ik mezelf steeds wegcijferde, kon ik stap voor stap mezelf echt gaan zien. Groeien naar nieuwe overtuigingen, gevoelens en volledig potentieel.

“Awakening to your authentic self is letting go

of who you think you should be

and embracing who you actually are”

Persoonlijke en spirituele groei

Ik kreeg meer zelfvertrouwen
Ik doorliep alle fases van het persoonlijke en spirituele ontwikkelproces. Van het herkennen van patronen, verbinden met de energie tot het manifesteren van doelen. Door eerlijk te zijn tegen mezelf en uitdagingen aan te gaan, kreeg ik meer zelfvertrouwen en kon ik mezelf ontwikkelen tot de persoon die ik nu ben. Het was een avontuur met vallen en opstaan.

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling
In 1997 begon ik met Reiki wat mij eindelijk duidelijk maakte wat ik met mijn eigen energie kon doen maar ook wat de invloed was van de energie van een ander en het universum. Eindelijk werden er woorden gegeven aan het gevoel wat ik had. Vanaf 2007 volgde ik diverse (inter)nationale trainingen op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Brian Robertson, Simon James, John Johnson en Paul Jacobs hebben mij op spiritueel gebied uitgedaagd. Gabby Bernstein heeft mij geleerd hoe je spiritualiteit overal kunt toepassen, zelfs in je business. Op zakelijk gebied heb ik met diverse business coaches gewerkt waar ik veel van heb geleerd.

Toepassen als volgende stap
Ik ben een echte boekenfanaat en heb ongeveer 400 boeken gelezen over spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, neurowetenschap, kwantumfysica en alternatieve geneeswijze. Een boek lezen is stap één, toepassen is de volgende stap. Dit heb ik dan ook daadwerkelijk gedaan, het is geen informatie of trucje meer maar is onderdeel van mijn leven geworden. Hoe mooi is het dat ik nu anderen mag inspireren en begeleiden. Nog steeds zorg ik door middel van het volgen van trainingen dat ik mijn kennis en ervaringen up-to-date hou.

My life is magic

Dit alles heeft ertoe geleid dat ik nu weet hoe ik vanuit verbinding met mijzelf, een ander en het universum datgene kan manifesteren wat vanuit mijn authenticiteit komt. Zowel op privé- als op werkgebied.

Iedere keer weer die bevestiging
Ik heb inmiddels honderden professionals mogen begeleiden. Iedere keer geniet ik weer als ik even met iemand mag meelopen op het levenspad. De transformaties die ze doorgaan geven mij iedere keer weer die bevestiging dat het creëren van je leven daadwerkelijk mogelijk is. Ik heb zelf mogen meemaken dat het ook zo anders kan zijn. Hoe mooi is het dat je je nu bewust kunt worden dat je het zelf in eigen hand hebt.

Mijn leven nu:

Ik heb positieve en helpende gedachten

Ik ben uit de vicieuze cirkel gestapt en bewandel mijn eigen pad

Ik kies voor mijzelf zonder schuldgevoel

Ik leef nu naar mijn eigen waarden en overtuigingen

Ik doe wat mij energie geeft

Ik handel vanuit mijn volledig potentieel

Mijn missie

Mijn missie is om ondernemers te helpen om in verbinding te komen met hun authenticiteit.

Door te onderzoeken waar de persoonlijke behoefte ligt, begeleid ik ze in hun groeiend bewustzijn.

Dit zodat ze vanuit structuur en intuïtie kunnen leven en werken waardoor ze hun doelen daadwerkelijk bereiken.

Ervaringen tijdens mijn ‘journey’

Tijdens mijn reis heb ik gewerkt voor veel verschillende organisaties zoals Wilhelmina Kinderziekenhuis, Reebok, Forbo, Zambon, ABN AMRO en Oracle. Ik heb veel verschillende functies gehad en heb hierdoor ook een diversiteit aan ervaringen opgedaan. Het was echt een zoektocht naar mijzelf en ieder bedrijf heeft hierin zijn bijdrage geleverd. Na het zakenleven ben ik in 2008 gestart als zelfstandig ondernemer en ben steeds meer gegroeid naar het bedrijf wat ik nu heb staan. Waar ik als medium begon in mijn bedrijf combineer ik nu het mediumschap met coaching om ook daadwerkelijk de verandering door te voeren in het dagelijks leven.
Ook word ik gevraagd voor gastcollege’s op diverse hoge scholen en als spreker op events.

Waar kan ik echt van genieten?

Gezellig eten met vrienden

Een wandeling met de hond door het bos of op het strand

Een goede film kijken met de kat op schoot en een goed glas wijn

Een informatief boek lezen en er helemaal in op gaan

Reizen naar verschillende werelddelen met mijn gezin

Een concert of festival bezoeken

Esther met Olly-over mij
Esther Rome-over mij
Esther Canada-over mij

Deze combinatie van het intuïtieve coaching maar toch praktisch, is heel speciaal.

Esther is een heel warm persoon bij wie ik me vanaf moment één op mijn gemak heb gevoeld. Ze heeft de unieke gave om te weten wat iemand op dat moment nodig heeft en wat voor die persoon zal werken of niet. Zo helpen haar vragen en luisterend oor, mij altijd om tot inzichten te komen over mijzelf. Daarnaast geeft ze oefeningen mee die mij verder helpen om mijn doelen te bereiken.
Deze combinatie van het intuïtieve coaching maar toch praktisch, is heel speciaal. Ook is ze heel betrokken in mijn leerproces, neemt ze echt de tijd voor me, en is ze altijd bereikbaar voor vragen. Ik kan daarom iedereen aanraden om een traject bij Esther te volgen! Met wat voor vragen je ook zit, Esther kan je verder helpen om meer inzicht te geven en ook daadwerkelijk je doelen te bereiken.

Vera de Jong

Esther Lases-business coaching

Herken je dit gevoel?

Loop je voor je gevoel telkens tegen dezelfde problemen aan?

Voel je je te onzeker om bepaalde carrière stappen te zetten?

Kost het werken je te veel energie en heb je er geen plezier meer in?

Zijn bovenstaande punten herkenbaar voor jou en wil jij ook een ‘journey’ aangaan? Ik beloof je dat als je deze keuze maakt je weer magie kunt ervaren in jouw leven.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje bij mij aanbod.