Reviews

Ervaringen van andere professionals

review sterren
Ik klopte bij Esther aan toen ik inzag dat ik weinig in verbinding leefde met mijn emoties. Ik deed alles vanuit mijn hoofd, ging altijd over mijn grenzen heen. Zorgde meer voor anderen dan voor mezelf en wist vaak niet wat ik zelf echt wilde, waar IK blij van werd. Ik besloot te starten met een reading.

Direct toen ik haar zag, voelde ik me veilig en gerespecteerd bij Esther. Een gevoel dat ze geeft, een uitstraling de ze heeft, Esther weet gewoon direct te verbinden vanuit puurheid. Ze ZIET je.

Na deze eerste sessie dacht ik: hoe KAN dit, hoe kan Esther zoveel van mij weten/zien/begrijpen? Die  sessie heeft me toen al enorm geraakt en veel inzicht in mezelf gegeven. Zo waardevol dat ik die werkelijk iedereen wel kan aanraden.

Na nog een aantal inspirerende sessies ben ik het coach traject aangegaan omdat ik wilde werken aan mijn zelfvertrouwen, zodat ik meer uit mezelf en mijn bedrijf kon gaan halen.

Het fijne bij Esther vind ik dat je altijd weer vol prachtige inzichten de deur uitgaat en met concrete, direct toepasbare tips&trics aan de slag kan voor jezelf.

Esther ademt en leeft haar eigen aanbod, ze combineert moeiteloos verschillende technieken om mind, soul en body samen te brengen. Ik heb kennis gemaakt met ademhalingstechnieken, visualisaties, oliën, you name it. Er ging een wereld voor me open.

En heel eerlijk: vaak tijdens een sessie stelt Esther precies de vragen die nodig zijn om mijn onderbewuste aan te spreken waardoor ik ineens een traan over mijn wang voel druppelen. Dan weet ik: aah, met dit onderwerp mag ik aan de slag om te kunnen groeien. Hier heb ik iets te helen.

Dankzij Esthers sessies durf ik stap voor stap meer voor mezelf te kiezen. Ik maak keuzes op het gebied van relaties, business en tijdsindeling die goed zijn voor MIJ. Zonder ze aan te passen voor anderen. Zonder de hele tijd aan het zorgen en regelen te zijn voor anderen.

Zoals je leest ben ik erg enthousiast 😉
Bedankt universum, dat ik Esther heb leren kennen!

 

Lisa van Scherpenzeel

Styliste & Colour Coach

review sterren

Esther is een heel warm persoon bij wie ik me vanaf moment één op mijn gemak heb gevoeld. Ze heeft de unieke gave om te weten wat iemand op dat moment nodig heeft en wat voor die persoon zal werken of niet. Zo helpen haar vragen en luisterend oor, mij altijd om tot inzichten te komen over mijzelf. Daarnaast geeft ze oefeningen mee die mij verder helpen om mijn doelen te bereiken. Deze combinatie van het intuïtieve coaching maar toch praktisch, is heel speciaal. Ook is ze heel betrokken in mijn leerproces, neemt ze echt de tijd voor me, en is ze altijd bereikbaar voor vragen. Ik kan daarom iedereen aanraden om een traject bij Esther te volgen! Met wat voor vragen je ook zit, Esther kan je verder helpen om meer inzicht te geven en ook daadwerkelijk je doelen te bereiken.

Vera de Jong

review sterren

Esther heeft mij geholpen om weer tot mezelf te komen, naar wat ik wil doen. Zowel privé als in mijn werk. Hierdoor kwam ik tot rust en werd ik me bewust van mijn valkuilen, maar, vooral ook, mijn kwaliteiten. En dat ik mijzelf en mijn kwaliteiten meer mocht gaan laten zien. Zowel voor mezelf, maar ook mede zodat ik ook anderen daar mee kan gaan helpen. Terwijl dit proces gaande was kwamen er hele mooie dingen op mijn pad en heb ik aan de hand hiervan de focus in mijn praktijk verlegd naar het helpen van mensen met de gezondheid van hun brein. En met extra aandacht voor welke klachten er na  hersenschuddingen kunnen ontstaan en wat je hieraan kunt doen.

Doordat ik nu meer rust in mezelf heb en weet wat ik wil, merk ik dat privé beter verloopt en dat ik in mijn werk weer goed kan focussen en vol passie anderen help en nieuwe zaken ontwikkel.

Esther, heeft mij op hele diverse wijzen steeds weer een stap verder geholpen in mijn proces. Soms met zachte hand, maar soms ook zeer direct en confronterend. Zij voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt om verder te komen. 

 

Berna Mulder

Breintherapeut & owner betterbrains.nl

Authenticiteit, gaat over ZIJN wie je bent. Niet over wie je denkt te (moeten) zijn

review sterren

Ruim 1,5 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Esther geweest. Ik had destijds behoefte aan een gesprek. Ik was toen heel erg onder de indruk van haar manier van werken en een jaar later ben ik opnieuw naar haar toe gegaan. Opnieuw wist ze me te raken met wat er tijdens dit gesprek allemaal naar boven kwam. Wat een gesprek door Esther zo bijzonder maakt is dat zij naast het contact met een overleden dierbare, ook jouw energie leest en je daardoor met echt nieuwe inzichten weer weggaat.

Deze gesprekken en de zuiverheid daarvan hebben mij doen besluiten om een coaching traject van een aantal maanden bij haar aan te gaan. Ik kan je zeggen…. ‘wow, die periode was behoorlijk intensief’. Innerlijk wordt gedurende dit traject veel zaken aangeraakt en komen onbewuste patronen aan de oppervlakte, dit geeft gelegenheid tot heling. Het traject heeft mij echt naar binnen leren kijken, het heeft me geleerd contact te maken met mijn donkere stukken, het heeft mij als mens weer in mijn kracht gebracht in contact met mijn zielsverlangen.

Esthers werkwijze, eerlijkheid en doortastendheid zijn een enorme steun geweest in dit traject. Een aantal keer in de week zorgt zij voor ‘anker’momentjes waardoor je weer heel bewust naar je eigen proces kijkt. Hierdoor ben je gedurende het traject eigenlijk continue bezig met innerlijk werk en innerlijke heling. Je moet zelf flink aan het werk maar de begeleiding en ondersteuning die Esther biedt zorgen voor een gevoel van veiligheid waarin alles wat je voelt en ervaart, er mag zijn.

 

 

Maryanne Koning

Energetisch therapeut i.o.

review sterren

De coaching sessies die ik bij Esther heb gevolgd hebben mij erg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. De nuchtere benadering en persoonlijke aandacht van Esther is zeer prettig en vanaf het eerste moment volde het gelijk vertrouwd. Tijdens de sessies worden praktische tools aangereikt en is Esther altijd bereikbaar voor vragen of voor ondersteuning. Ik raad het iedereen aan om een coaching traject bij Esther te volgen!

 

Nella

review sterren

Voor mij was het een avontuurlijke achtbaan geweest. Spannend en soms eng. Maar ik heb er zoveel moois voor terug mogen ontvangen. Een ware cadeau voor mezelf. Ik leerde mezelf opnieuw kennen. Wie ben ik, wat wil ik? Is het echt waar wat ik denk? Terug naar mijn basis, mijn intuïtie. Opnieuw leren ademhalen. Herboren; nieuwe ik.

Esther heb ik ervaren als een betrokken, enthousiast en liefdevol prachtmens die mij de juiste begeleiding en ruimte gaf om mij te ontwikkelen. Ze komt bij mij over als een down to earth (praktisch) persoon die heel veel wijsheid en kracht in zich draagt. Heel fijn zijn voor mij de voorbeelden van Esther, waardoor ik het meteen begrijp. Af en toe houdt ze mij een (confronterende) spiegel voor, maar juist hierdoor ben ik gekomen waar ik nu ben. Ik bedank mezelf voor mijn moed, eerlijkheid en zelfliefde gedurende deze reis. Ik wil ook alle anderen bedanken die mij hierin hebben gesteund.

En lieve Esther, bedankt voor de warmte en veiligheid die ik bij jou in de praktijk heb mogen ervaren.

Wing of love

Reborn Creative Artist

Afstand nemen van wat je denkt wat anderen van je verwachten brengt je dichter bij jezelf

review sterren

Nu ik terugkijk realiseer ik me dat ik me jarenlang moe en leeg heb gevoeld. Moe van het ‘geven’ en altijd maar hard werken om gezien en gewaardeerd te worden. Diep van binnen voelde ik altijd al een intens verlangen om dit te doorbreken. Om mijn leven te gaan leiden vanuit levenslust, kracht en energie. Ondanks dat ik al vaak aan mezelf had gewerkt, liep ik steeds weer tegen dezelfde belemmeringen, patronen, overtuigingen en angsten aan. Esther kwam op mijn pad toen ik besloot dat ik niet langer wilde ‘overleven’.

Met Esther naast me ben ik op onderzoek uitgegaan en mezelf meer dan ooit tegengekomen. Een spannende reis, die ik vol vertrouwen ben aangegaan door Esther. Haar grootste kracht is hoe ze mind, body en soul met elkaar in verbinding brengt. Dat doet ze op een manier die ik als liefdevol en to the point zou omschrijven. Ik voel me inmiddels lichter, vrijer, helderder en energieker. Meer dan ooit leef ik vanuit mijn eigen kern doordat ik mezelf helemaal kan zien ik wie ik echt ben en dit is nog maar het begin….

Wat voelt dit goed!

 

Liefs, Stephanie Teters

Senior Learning & Development Professional

review sterren

Het coach traject heb ik echt ervaren als een enorme groei naar mijn eigen sterkere ik. 

Esther is een enorm fijn persoon om mee te praten, ze heeft een open houding en laat je heel comfortabel voelen. 

Voordat ik begon zat ik mijzelf enorm dwars, maar niet wetende waar dit gevoel vandaan kwam. Door mijn gesprekken met Esther is er veel naar boven gekomen inclusief veel oude pijnen waar ik geen weet van had. 

Esther legt tijdens het coach traject heel duidelijk de doelen uit en ook hoe je dit in het dagelijkse leven weer kan toepassen.

Afgelopen periode veel gelachen en gehuild, maar vooral ook geleerd wie ik daadwerkelijk ben! Ik kan met trots gaan staan voor de persoon wie ik ben en vooral ook mag zijn!

Had het echt voor geen goud willen en kunnen missen! 

 

 

Naomi Huwaë

Executive Assistant

review sterren

Na een succesvol coaching-traject van een half jaar kan ik Esther zeker aanbevelen.

Ze heeft humor, is hartelijk, goed afgestemd maar ook confronterend op een constructieve manier wanneer dit nodig is. Ze was gemakkelijk te bereiken wanneer ik tussendoor vragen had en gaf advies op maat. Na iedere sessie koppelde ik terug wat mijn inzichten waren door middel van een formulier en hoe ik deze inzichten ging toepassen in mijn dagelijks leven. Hierdoor bleef het altijd concreet en heb ik grote stappen kunnen zetten op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb haar begeleiding altijd als stimulerend en bekrachtigend ervaren en heb geen moment spijt gehad van deze investering.

Gertrude Hartman

Je reis is nooit klaar. Maar vergeet niet dat jij altijd bij elke terugval beter bent uitgerust dan daarvoor

review sterren

Nadat Esther mijn vertrouwen had gewonnen na een bijzonder mooie intuïtieve sessie besloot ik ‘de weg naar de top van de berg’ te gaan beklimmen, om echt aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik had een zware rugtas als bagage, door alle oude ervaringen, met me mee te tillen maar liet me hierdoor niet ontmoedigen. Mijn tocht is zwaar; ik heb keuzes gemaakt die ik zonder inzicht en hulp van Esther niet had durven maken. Keuzes die ik moest nemen om voor mezelf te leren kiezen.  Soms moet ik even stil staan, terugkijken of glij ik een stukje naar beneden maar dankzij de coaching en het houvast aan een lieve, zachtaardige en soms strenge coach weet ik mijn klim verder voort te zetten.  Al ben ik nog niet op de top, mijn rugtas is lichter. Ik realiseer me dat mijn rugtas nooit geheel leeg zal zijn maar ik weet straks hoe ik met deze bagage om kan gaan.

Natasja Stoops