Inner Business Blueprint

Create your own path!

Voel je hoe de tijd onverbiddelijk voortsnelt, terwijl jij probeert elk aspect van je leven perfect te balanceren, maar in plaats daarvan het gevoel hebt stil te staan? Worstel je met het verlammende gewicht van keuzes die gemaakt moeten worden, bang dat elke beweging je verder van je ware zelf verwijdert?

Wat als er een pad bestaat dat helderheid brengt in de chaos, een reis die verder gaat dan een quick-fix of oppervlakkige oplossingen. Te mooi om waar te zijn…
of toch niet?

Het antwoord? Start de Inner Business Blueprint!

Wat houdt de Inner Business Blueprint in?

Dit unieke jaartraject is jouw kans om echt thuis te komen bij jezelf. Het verhoogt je zelfbewustzijn en onthult de nu nog onbewuste patronen die je groei belemmeren. Dit traject is niet zomaar een zelfhulpcursus; het is een reis naar binnen die je helpt om je eigenheid te ontdekken en waar te maken.

Dit traject is bedoeld voor diegenen die klaar zijn om de touwtjes van hun eigen leven in handen te nemen en te leven volgens hun eigen overtuigingen en waarden.

Wat je kunt verwachten van de Inner Business Blueprint?

 • Een ontnuchterende confrontatie met de ‘moetens’ en verwachtingen die je leven beheersen
 • Inzicht in de spanning tussen succes en persoonlijke voldoening, terwijl je ontdekt wat ‘succes’ echt voor jou betekent
 • Bewustwording van de onrust die je drijft
 • Een nieuw perspectief op de ratrace van je leven, leidend tot diepere inzichten
 • Een groeiend besef van wat het betekent om afgestemde keuzes te maken

Hoe werkt het?

Dit afgestemde traject motiveert je om je verlangens om te zetten in acties, kiezend voor een leven vrij van oude belemmerende patronen.

Via maandelijkse live coaching, tweewekelijkse ‘back on track’-calls, wekelijkse WhatsApp-ondersteuning, en een uitgebreid werkboek en journal, duik je dieper in twaalf essentiële levensaspecten. Je leert niet alleen meer over jezelf, maar ontdekt ook hoe je meer succes in de buitenwereld kunt creëren. Hier vind je wat je uniek maakt en leer je hoe je die uniciteit in elk aspect van je leven kunt uiten.

Kies voor een werkelijk levensveranderende en transformerende ervaring. Ben je klaar om te verlangen, te ontdekken en te bezitten? De sleutel ligt in jouw handen.

 

 

Boek je vrijblijvende gesprek!

De daadwerkelijke voordelen van de Inner Business Blueprint

Voor wie is de Inner Business Blueprint?

 

De doelbewuste dertiger: je werkt graag met een missie en visie

De dappere dertiger: je bent niet bang om naar binnen te kijken

De dynamische dertiger: je bent benieuwd naar de volgende stap in je leven

De doortastende dertiger: je wilt keuzes maken die voor jou betekenisvol zijn

De diepgaande dertiger: je zoekt zingeving in alle aspecten van het leven

Klaar voor verandering?

Sta je op het punt om te kiezen voor verandering met de Inner Business Blueprint? Geweldig, laten we beginnen met een GRATIS startgesprek.

Hierin stemmen we jouw diepste verlangen af met het ideale traject, bespaar ik je onnodige kosten en omwegen, en kom je direct op het pad naar jouw authentieke dertigers transformatie. Want de beste resultaten komen als we eerlijk zijn over wat je echt nodig hebt en niet om wat je graag wilt. Plan je gesprek, start je reis. Echt resultaat wacht op je!

Boek je vrijblijvende gesprek!

Wat anderen zeggen…

Reviews

Gertrude Hartman

starstarstarstarstar
Na een succesvol coaching-traject van een half jaar kan ik Esther zeker aanbevelen.  Ze heeft humor, is hartelijk, goed afgestemd maar ook confronterend op een constructieve manier wanneer dit nodig is. Ze was gemakkelijk te bereiken wanneer ik tussendoor vragen had en gaf advies op maat. Na iedere sessie koppelde ik terug wat mijn inzichten waren door middel van een formulier en hoe ik deze inzichten ging toepassen in mijn dagelijks leven. Hierdoor bleef het altijd concreet en heb ik grote stappen kunnen zetten op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb haar begeleiding altijd als stimulerend en bekrachtigend ervaren en heb geen moment spijt gehad van deze investering. 
Lees meer...

Natasja Stoops

starstarstarstarstar
Nadat Esther mijn vertrouwen had gewonnen na een bijzondere mooie intuïtieve sessie besloot ik ‘de weg naar de top van de berg’ te gaan beklimmen, om echt aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik had een zware rugtas als bagage, door alle oude ervaringen, maar liet me hierdoor niet ontmoedigen. Mijn tocht is zwaar; ik heb keuzes gemaakt die ik zonder inzicht en hulp van Esther niet had durven maken. Keuzes die ik moest nemen om voor mezelf te leren kiezen. Soms moet ik even stil staan, terugkijken of glij ik een stukje naar beneden maar dankzij de coaching en het houvast aan een lieve, zachtaardige en soms strenge coach weet ik mijn klim verder
Lees meer...

Berna Mulder

starstarstarstarstar
Esther heeft mij geholpen om weer tot mezelf te komen, naar wat ik wil doen. Zowel privé als in mijn werk. Hierdoor kwam ik tot rust en werd ik me bewust van mijn valkuilen, maar, vooral ook, mijn kwaliteiten. Doordat ik nu meer rust in mezelf heb en weet wat ik wil, merk ik dat privé beter verloopt en dat ik in mijn werk weer goed kan focussen en vol passie anderen help en nieuwe zaken ontwikkel. Esther heeft mij op hele diverse wijzen steeds weer een stap verder geholpen in mijn proces. Soms met zachte hand, maar soms ook zeer direct en confronterend. Zij voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt om verder te komen.
Lees meer...

Naomi Huwaë

starstarstarstarstar
Het coach traject heb ik echt ervaren als een enorme groei naar mijn eigen sterkere ik. Esther is een enorm fijn persoon om mee te praten, ze heeft een open houding en laat je heel comfortabel voelen.  Door mijn gesprekken met Esther is er veel naar boven gekomen inclusief veel oude pijnen waar ik geen weet van had. Afgelopen periode veel gelachen en gehuild, maar vooral ook geleerd wie ik daadwerkelijk ben! Ik kan met trots gaan staan voor de persoon wie ik ben en vooral ook mag zijn! Had het echt voor geen goud willen en kunnen missen! 

Lees meer...

Maryanne Koning

starstarstarstarstar
Ik kan je zeggen.. 'wow, die periode was behoorlijk intensief’. Innerlijk wordt gedurende dit traject veel zaken aangeraakt en komen onbewuste patronen aan de oppervlakte, dit geeft gelegenheid tot heling. Het heeft mij echt naar binnen leren kijken, het heeft me geleerd contact te maken met mijn donkere stukken, het heeft mij als mens weer in mijn kracht gebracht in contact met mijn zielsverlangen. Esthers werkwijze, eerlijkheid en doortastendheid zijn een enorme steun geweest. Je moet zelf flink aan het werk maar de begeleiding en ondersteuning die Esther biedt zorgen voor een gevoel van veiligheid waarin alles wat je voelt en ervaart, er
Lees meer...

Wing of love

starstarstarstarstar
Voor mij was het een avontuurlijke achtbaan geweest. Spannend en soms eng. Maar ik heb er zoveel moois voor terug mogen ontvangen. Een ware cadeau voor mezelf. Ik leerde mezelf opnieuw kennen. Esther heb ik ervaren als een betrokken, enthousiast en liefdevol prachtmens die mij de juiste begeleiding en ruimte gaf om mij te ontwikkelen. Ze komt bij mij over als een down to earth (praktisch) persoon die heel veel wijsheid en kracht in zich draagt. Heel fijn zijn voor mij de voorbeelden van Esther, waardoor ik het meteen begrijp. Af en toe houdt ze mij een (confronterende) spiegel voor, maar juist hierdoor ben ik gekomen waar ik nu ben.
Lees meer...

Lisa van Scherpenzeel

starstarstarstarstar
Ik klopte bij Esther aan toen ik inzag dat ik weinig in verbinding leefde met mijn emoties. Ik deed alles vanuit mijn hoofd, ging altijd over mijn grenzen heen. Zorgde meer voor anderen dan voor mezelf en wist vaak niet wat ik zelf echt wilde, waar IK blij van werd. Een gevoel dat ze geeft, de uitstraling, Esther weet gewoon direct te verbinden vanuit puurheid. Ze ZIET je. Dankzij Esthers sessies durf ik stap voor stap meer voor mezelf te kiezen. Ik maak keuzes op het gebied van relaties, business en tijdsindeling die goed zijn voor MIJ. Zonder ze aan te passen, zonder de hele tijd aan het zorgen en regelen te zijn voor anderen.
Lees meer...

Vera

starstarstarstarstar
Esther is een warm persoon bij wie ik me vanaf moment één op mijn gemak voelde. Ze heeft de unieke gave om te weten wat iemand op dat moment nodig heeft en wat voor die persoon zal werken of niet. Zo helpen haar vragen en luisterend oor mij altijd om tot inzichten te komen over mijzelf. Deze combinatie van het intuïtieve coaching maar toch praktisch is heel speciaal. Ik kan daarom iedereen aanraden om een traject bij Esther kan je verder helpen om meer inzicht te geven en ook daadwerkelijk je doelen te bereiken.
Lees meer...

Nella

De coaching sessies die ik bij Esther heb gevolgd hebben mij erg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. De nuchtere benadering en persoonlijke aandacht van Esther is zeer prettig en vanaf het eerste moment volde het gelijk vertrouwd. Tijdens de sessies worden praktische tools aangereikt en is Esther altijd bereikbaar voor vragen of voor ondersteuning. Ik raad het iedereen aan om een coaching traject bij Esther te volgen!
Lees meer...

Stephanie Teters

starstarstarstarstar
Nu ik terugkijk realiseer ik me dat ik me jarenlang moe en leeg heb gevoeld. Moe van het ‘geven’ en altijd maar hard werken om gezien en gewaardeerd te worden. Diep van binnen voelde ik altijd al een intens verlangen om dit te doorbreken. Met Esther naast me ben ik op onderzoek uitgegaan en mezelf meer dan ooit tegengekomen. Haar grootste kracht is hoe ze mind, body en soul met elkaar in verbinding brengt. Dat doet ze op een manier die ik als liefdevol en to the point zou omschrijven.Meer dan ooit leef ik vanuit mijn eigen kern doordat ik mezelf helemaal kan zien ik wie ik echt ben en dit is nog maar het begin…. Wat voelt dit goed!
Lees meer...

Andere producten die voor jou interessant kunnen zijn

Inner Business Lifescan

Een persoonlijke scan, speciaal op jou afgestemd, krijg je inzicht in de gebieden waarin je vastloopt.

Meer informatie over Lifescan

Inner Business Walk of Life

Ontdek en bewandel jouw unieke levenspad en ervaar diepe heling, verhelderend inzicht en krachtige transformatie.

Meer informatie over de Walk of Life

Veel gestelde vragen

Wat is de Inner Business Blueprint?

De Inner Business Blueprint is een uitgebreid traject ontworpen om individuen te helpen hun persoonlijke en professionele leven te transformeren door zich te concentreren op twaalf kernaspecten van het leven. Deze worden besproken in een unieke zeven stappen methode waardoor het inzicht gemakkelijk in het leven is te integreren.

Is dit traject voor beginners of gevorderden?

Voor beide. Het traject is zo ontwikkeld dat het aansluit op elk niveau van persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie is dit traject geschikt?

De Inner Business Blueprint is ontworpen voor iedereen die bereid is om diep in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te duiken. Of je nu een ondernemer bent, een professional in dienstverband, of iemand die zoekt naar betekenis en richting in het leven, dit traject is geschikt voor jou als je bereid bent om tijd en moeite te investeren in je eigen groei. Het is ideaal voor diegenen die hun innerlijke drijfveren willen begrijpen, effectiever willen worden in wat ze doen, en een evenwichtiger en bevredigender leven willen leiden.

Hoe lang ben ik bezig met het traject?

De tijdsinvestering voor de Inner Business Blueprint vereist een maandelijkse 1,5 uur durende coachafspraak en een 30-minuten ‘back on track’ telefonische afspraak, met daarnaast ongeveer 1,5 uur per week voor opdrachten. Het is een intensief traject voor diepgaande persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Zijn de aangeboden sessies individueel of in groepsverband?

Ik bied zowel individuele sessies voor persoonlijke begeleiding als sessies in groepsverband voor een interactieve leerervaring, afhankelijk van je voorkeur en de specifieke doelen die je wilt bereiken.

Is het mogelijk om te betalen in termijnen of gespreid betalen?

De Inner Business Blueprint is een investering in je toekomst, en daarom bied ik verschillende mogelijkheden aan om aan je individuele behoeften te voldoen. Ik begrijp dat iedereen verschillende financiële voorkeuren heeft, dus heb ik flexibele betalingsplannen.

 • In 1 keer: € 8777, nú  € 4997
 • Per kwartaal: 4 x € 2260, nú € 1287
 • Maandelijks: 12 x € 767, nú € 437

Deze betalingsplannen zijn ontworpen om je de financiële flexibiliteit te bieden die je nodig hebt om in jezelf te investeren. Elk plan geeft je volledige toegang tot de desbetreffende modules en coachingvoordelen die bij je geselecteerde traject horen. Raadpleeg de productpagina voor meer gedetailleerde informatie over de inhoud van het traject.

Waarom duurt het Inner Business Blueprint-traject zo lang?

Echte verandering kost tijd. De Inner Business Blueprint is een jaarcommitment omdat duurzame groei geen quick-fix is. Ik pak diepgewortelde patronen aan en samen bouwen we blijvende verandering op, stap voor stap. Dit jaar is jouw kans om niet alleen te veranderen maar om die verandering blijvend te laten zijn. Geen tijdelijke oplossingen, alleen echte, blijvende vooruitgang.

Ik heb het erg druk met mijn werk, heeft het dan zin om mee te doen?

Jij deelt zelf de opdrachten in en kan zo je eigen indeling van tijd bepalen. Echter wanneer jij niet 30 minuten de tijd per dag hebt voor jezelf dan leef je niet echt jouw leven. Dan is het zeker een goede eerste stap om dit traject te gaan volgen. Je creëert dan meer tijd voor die dingen die je het meeste waard zijn en er écht toe doen.

Hoe kan dit traject mij helpen bij specifieke uitdagingen die ik als dertiger tegenkom?

Dertigers worden vaak geconfronteerd met unieke uitdagingen: het opbouwen van een carrière, misschien een gezin stichten, persoonlijke en professionele identiteit definiëren, en vaak balanceren tussen vele verantwoordelijkheden. De Inner Business Blueprint is ontworpen met deze cruciale fase in gedachten. Het traject helpt je:

 • Prioriteiten te stellen: Leer te onderscheiden wat echt belangrijk is van wat secundair is, waardoor je je tijd en energie kunt richten op wat het meeste betekenis en impact in je leven zal hebben.
 • Balans te vinden: Ontdek strategieën om een gezondere werk-leven balans te creëren, iets dat essentieel is tijdens deze drukke fase van je leven.
 • Groei en ontwikkeling: Ontwikkel de vaardigheden en mindset die nodig zijn om persoonlijk en professioneel te groeien, zodat je niet vastloopt of het gevoel krijgt dat je achterblijft bij je leeftijdsgenoten.
 • Omgaan met onzekerheid: Verkrijg de tools en het vertrouwen om te navigeren door onzekerheden die typisch zijn voor deze levensfase, waaronder carrièrewissels, relatiedynamiek en financiële druk.

Deze diepgaande reis is niet alleen bedoeld om je te helpen de persoon te worden die je wilt zijn, maar ook om je uit te rusten met de vaardigheden, kennis en veerkracht om de complexe uitdagingen van het moderne leven aan te gaan.

Wat als ik vragen heb over de Inner Business Blueprint?

Ik begrijp dat er tijdens je reis vragen kunnen ontstaan. Ik ben er om je te ondersteunen! Voor vragen over het traject kun je altijd contact opnemen via het contactformulier of je vraag stellen tijdens de geplande coachafspraken. Ik sta klaar om je te helpen bij elke stap.

Van dromen naar doen, vorm jouw leven naar jouw visie!

Maak je dromen waar. Neem contact op en ik help je jouw visie te realiseren.

Vraag een kennismakingsgesprek aan