Dertigers Dilemma's podcast

  • Oplossingen voor dertigers met levensvragen
  • Verhoog zelfbewustzijn en authenticiteit
  • Vind richting in hectische tijden

Praktische wijsheid voor dertigers

Welkom bij ‘Dertigers Dilemma’s’, dé podcast voor dertigers die op zoek zijn naar antwoorden op de grote vragen van het leven.

Of je nu worstelt met je loopbaan, relaties of gewoon de volgende stap in je leven, ik ben er om je te helpen. Bij ‘Dertigers Dilemma’s’ krijg je meer bewustwording over het leven als dertiger, met alle ups en downs.

Laat mij je als levensvisie expert voor dertigers helpen om je weg te vinden door deze spannende, maar soms verwarrende periode. Elke aflevering van deze podcast biedt waardevolle inzichten en inspiratie van experts en ervaringsdeskundigen.

Abonneer je op ‘Dertigers Dilemma’s’ en ontdek hoe je vanuit jouw authenticiteit meer richting en zingeving ervaart. Veel luisterplezier!

Volg & luister!

Gratis producten die voor jou interessant kunnen zijn

Inner Business Clarity Call

Vergeet de sleur van eindeloze twijfel en geef jezelf over aan 45 minuten van pure, onvervalste zelfreflectie. Dit is geen gewone call, het is zorgvuldig samengesteld om onzekerheid te verslaan en je ogen te openen voor wat je werkelijk wilt. Dus zeg vaarwel tegen ‘wat als’ en omarm ‘dit ben ik, dit wil ik’!

Meer informatie!

Inner Business Quickscan

In slechts enkele minuten daagt deze Quickscan je uit met inzichtelijke vragen die de stilte doorbreken in de constante stroom van ‘moeten’ en ‘doen’. Het is jouw kans om een krachtige momentopname van je huidige staat van zijn te krijgen. Bewust te worden van je verlangens, kwaliteiten en groeimogelijkheden.

Meer informatie!

Begin aan je nieuwe hoofdstuk

Laat je leiden door inzichten en verhalen die je blik verruimen.
Volg de podcast en ervaar een wereld van groei en zelfontdekking.

Volg de podcast!