Webinar

Overwin stress

kies krachtig vanuit je hart en hoofd

Ben jij het zat om toeschouwer te zijn van je eigen leven? Voel je je overwhelmed door dagelijkse routines en constante dilemma’s?

Er is een weg vooruit!

Beeld je in dat je leeft volgens jouw regels, een bestaan vol passie en doelgerichtheid, waar persoonlijke voldoening en veerkracht centraal staan.

Hoe zou jouw authentieke leven eruitzien?

Grijp nu de kans om het roer om te gooien!

Zet in op authentieke persoonlijke ontwikkeling en succes met het GRATIS webinar, ‘Overwin stress,  kies krachtig’. Hierin deel ik de essentiële sleutels die je zullen helpen om een diepere verbinding met jezelf te vinden, bewustere keuzes te maken en de dagelijks sleur te doorbreken.

Ongeacht waar je nu staat in je leven, deze waardevolle inzichten zullen je helpen je inzicht te verdiepen in je diepste verlangens en dromen en je bevrijden van de beperkende routine.

Wat kun je verwachten van het webinar?

  • Ontdek de kracht van zelfinzicht als basis voor succes
  • Leer hoe je jouw dromen en verlangen kunt identificeren en ze omzet in actie
  • Overwin mentale dilemma’s en neem krachtige beslissingen
  • Breek vrij van verstikkende routine en herontdek je passie
  • Word de regisseur van jouw leven en bereik wat je écht wilt

Jouw persoonlijke doorbraak is binnen handbereik…

Dit is jouw kans om de sleutels tot zelfvertrouwen, diepgaand inzicht en persoonlijk leiderschap te ontdekken. Tijdens dit webinar bied ik je een verrijkende ervaring vol openbaringen en praktische wijsheid. Plus, je krijgt een exclusief werkboek om direct aan de slag te gaan met de geleerde stappen.

Neem de controle, ervaar jouw persoonlijke doorbraak. Wacht niet, boost jouw persoonlijke groei, jouw toekomst begint nu!

Meld je nu aan!

 

Ik meld mij aan!

Wat haal je concreet uit dit webinar?

Schrijf je nu gratis in voor mijn webinar en maak een belangrijke stap richting authentieke persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van je dromen. Dit is het moment om in actie te komen en jezelf te bevrijden. Mis deze unieke kans niet!

Datum: Donderdag 22 februari 2024

Tijd: 20:00 – 22:00

Locatie: Online via Zoom

Na aanmelding ontvang je alle details, plus een praktisch werkboek om je te ondersteunen op je pad naar een succesvoller en vervullend leven.

GRATIS

Ik meld mij aan!

Wat anderen zeggen…

#aanmelden/

Ik meld mij aan!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Reviews

Gertrude Hartman

starstarstarstarstar
Na een succesvol coaching-traject van een half jaar kan ik Esther zeker aanbevelen.  Ze heeft humor, is hartelijk, goed afgestemd maar ook confronterend op een constructieve manier wanneer dit nodig is. Ze was gemakkelijk te bereiken wanneer ik tussendoor vragen had en gaf advies op maat. Na iedere sessie koppelde ik terug wat mijn inzichten waren door middel van een formulier en hoe ik deze inzichten ging toepassen in mijn dagelijks leven. Hierdoor bleef het altijd concreet en heb ik grote stappen kunnen zetten op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb haar begeleiding altijd als stimulerend en bekrachtigend ervaren en heb geen moment spijt gehad van deze investering. 
Lees meer...

Natasja Stoops

starstarstarstarstar
Nadat Esther mijn vertrouwen had gewonnen na een bijzondere mooie intuïtieve sessie besloot ik ‘de weg naar de top van de berg’ te gaan beklimmen, om echt aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik had een zware rugtas als bagage, door alle oude ervaringen, maar liet me hierdoor niet ontmoedigen. Mijn tocht is zwaar; ik heb keuzes gemaakt die ik zonder inzicht en hulp van Esther niet had durven maken. Keuzes die ik moest nemen om voor mezelf te leren kiezen. Soms moet ik even stil staan, terugkijken of glij ik een stukje naar beneden maar dankzij de coaching en het houvast aan een lieve, zachtaardige en soms strenge coach weet ik mijn klim verder
Lees meer...

Berna Mulder

starstarstarstarstar
Esther heeft mij geholpen om weer tot mezelf te komen, naar wat ik wil doen. Zowel privé als in mijn werk. Hierdoor kwam ik tot rust en werd ik me bewust van mijn valkuilen, maar, vooral ook, mijn kwaliteiten. Doordat ik nu meer rust in mezelf heb en weet wat ik wil, merk ik dat privé beter verloopt en dat ik in mijn werk weer goed kan focussen en vol passie anderen help en nieuwe zaken ontwikkel. Esther heeft mij op hele diverse wijzen steeds weer een stap verder geholpen in mijn proces. Soms met zachte hand, maar soms ook zeer direct en confronterend. Zij voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt om verder te komen.
Lees meer...

Naomi Huwaë

starstarstarstarstar
Het coach traject heb ik echt ervaren als een enorme groei naar mijn eigen sterkere ik. Esther is een enorm fijn persoon om mee te praten, ze heeft een open houding en laat je heel comfortabel voelen.  Door mijn gesprekken met Esther is er veel naar boven gekomen inclusief veel oude pijnen waar ik geen weet van had. Afgelopen periode veel gelachen en gehuild, maar vooral ook geleerd wie ik daadwerkelijk ben! Ik kan met trots gaan staan voor de persoon wie ik ben en vooral ook mag zijn! Had het echt voor geen goud willen en kunnen missen! 

Lees meer...

Maryanne Koning

starstarstarstarstar
Ik kan je zeggen.. 'wow, die periode was behoorlijk intensief’. Innerlijk wordt gedurende dit traject veel zaken aangeraakt en komen onbewuste patronen aan de oppervlakte, dit geeft gelegenheid tot heling. Het heeft mij echt naar binnen leren kijken, het heeft me geleerd contact te maken met mijn donkere stukken, het heeft mij als mens weer in mijn kracht gebracht in contact met mijn zielsverlangen. Esthers werkwijze, eerlijkheid en doortastendheid zijn een enorme steun geweest. Je moet zelf flink aan het werk maar de begeleiding en ondersteuning die Esther biedt zorgen voor een gevoel van veiligheid waarin alles wat je voelt en ervaart, er
Lees meer...

Wing of love

starstarstarstarstar
Voor mij was het een avontuurlijke achtbaan geweest. Spannend en soms eng. Maar ik heb er zoveel moois voor terug mogen ontvangen. Een ware cadeau voor mezelf. Ik leerde mezelf opnieuw kennen. Esther heb ik ervaren als een betrokken, enthousiast en liefdevol prachtmens die mij de juiste begeleiding en ruimte gaf om mij te ontwikkelen. Ze komt bij mij over als een down to earth (praktisch) persoon die heel veel wijsheid en kracht in zich draagt. Heel fijn zijn voor mij de voorbeelden van Esther, waardoor ik het meteen begrijp. Af en toe houdt ze mij een (confronterende) spiegel voor, maar juist hierdoor ben ik gekomen waar ik nu ben.
Lees meer...

Lisa van Scherpenzeel

starstarstarstarstar
Ik klopte bij Esther aan toen ik inzag dat ik weinig in verbinding leefde met mijn emoties. Ik deed alles vanuit mijn hoofd, ging altijd over mijn grenzen heen. Zorgde meer voor anderen dan voor mezelf en wist vaak niet wat ik zelf echt wilde, waar IK blij van werd. Een gevoel dat ze geeft, de uitstraling, Esther weet gewoon direct te verbinden vanuit puurheid. Ze ZIET je. Dankzij Esthers sessies durf ik stap voor stap meer voor mezelf te kiezen. Ik maak keuzes op het gebied van relaties, business en tijdsindeling die goed zijn voor MIJ. Zonder ze aan te passen, zonder de hele tijd aan het zorgen en regelen te zijn voor anderen.
Lees meer...

Vera

starstarstarstarstar
Esther is een warm persoon bij wie ik me vanaf moment één op mijn gemak voelde. Ze heeft de unieke gave om te weten wat iemand op dat moment nodig heeft en wat voor die persoon zal werken of niet. Zo helpen haar vragen en luisterend oor mij altijd om tot inzichten te komen over mijzelf. Deze combinatie van het intuïtieve coaching maar toch praktisch is heel speciaal. Ik kan daarom iedereen aanraden om een traject bij Esther kan je verder helpen om meer inzicht te geven en ook daadwerkelijk je doelen te bereiken.
Lees meer...

Nella

De coaching sessies die ik bij Esther heb gevolgd hebben mij erg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. De nuchtere benadering en persoonlijke aandacht van Esther is zeer prettig en vanaf het eerste moment volde het gelijk vertrouwd. Tijdens de sessies worden praktische tools aangereikt en is Esther altijd bereikbaar voor vragen of voor ondersteuning. Ik raad het iedereen aan om een coaching traject bij Esther te volgen!
Lees meer...

Stephanie Teters

starstarstarstarstar
Nu ik terugkijk realiseer ik me dat ik me jarenlang moe en leeg heb gevoeld. Moe van het ‘geven’ en altijd maar hard werken om gezien en gewaardeerd te worden. Diep van binnen voelde ik altijd al een intens verlangen om dit te doorbreken. Met Esther naast me ben ik op onderzoek uitgegaan en mezelf meer dan ooit tegengekomen. Haar grootste kracht is hoe ze mind, body en soul met elkaar in verbinding brengt. Dat doet ze op een manier die ik als liefdevol en to the point zou omschrijven.Meer dan ooit leef ik vanuit mijn eigen kern doordat ik mezelf helemaal kan zien ik wie ik echt ben en dit is nog maar het begin…. Wat voelt dit goed!
Lees meer...

Andere producten die voor jou interessant kunnen zijn

Inner Business Walk of Life

Ontdek en bewandel jouw unieke levenspad en ervaar diepe heling, verhelderend inzicht en krachtige transformatie.

Meer informatie over de Walk of Life

Inner Business Blueprint

Een uniek programma waarbij jij je innerlijk leert kennen en vanuit hieruit je leven gaat inrichten.

Meer informatie over de Blueprint

Veel gestelde vragen

Wat is het 'Overwin stress, kies krachtig' webinar?

Het ‘Doorbreek dilemma’s, kies authentiek en vanuit je hart’ webinar is een gratis, interactieve online sessie van 2 uur, waarin we samen krachtige principes gebruiken om je te helpen bewustere keuzes te maken, zelfvertrouwen op te bouwen en je persoonlijke groei te bevorderen.

Hoe kan ik deelnemen aan het webinar?

Je kunt je aanmelden voor het webinar door het registratieformulier op mijn website in te vullen. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met alle details, inclusief de Zoom-link waarmee je kunt deelnemen.

Daarnaast ontvang je het werkboek via e-mail, uiterlijk 24 uur voor aanvang van het webinar. Als je de e-mail niet direct ziet, controleer dan je spammap.

Wat kan ik verwachten tijdens het webinar?

Tijdens het webinar zul je actief betrokken zijn bij discussies, oefeningen en interactieve sessies. Ik zal verschillende principes toepassen om je te begeleiden bij het ontwikkelen van zelfinzicht, het stellen van doelen en het overwinnen van mentale dilemma’s.

Wat moet ik voorbereiden voor het webinar?

Zorg ervoor dat je een computer of mobiel apparaat hebt met internettoegang en de Zoom-app geïnstalleerd. Ik raad ook aan om een notitieboek en pen bij de hand te hebben voor aantekeningen tijdens het webinar.

Ontvang ik het werkboek digitaal?

Ja, na registratie ontvang je een e-mail met een link naar het digitale werkboek. Hiermee kun je de besproken stappen en oefeningen uitwerken tijdens en na het webinar.

Is het webinar geschikt voor beginners?

Ja, het webinar is ontworpen voor mensen van alle niveaus. Of je nu nieuw bent op het gebied van persoonlijke groei of al ervaring hebt, mijn sessies zijn toegankelijk en informatief.

Kan ik het webinar delen met vrienden of familie?

Ja, ik moedig je aan om het webinar te delen met anderen die mogelijk interesse hebben in persoonlijke groei en bewuste keuzes maken. Ze kunnen zich ook registreren via mijn website.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Heb je nog vragen of twijfels? Laten we het samen verkennen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vraag een kennismakingsgesprek aan