Inner Business Clarity Call

Bevrijd jezelf van twijfel

Voel je je gevangen in een doolhof van ‘moeten’ en eindeloze ‘wat als’-scenario’s? Het is tijd om de zware ballast van twijfel te verwijderen.

Maak kennis met de Clarity Call: jouw kans om een pauze te nemen van de ruis en écht te luisteren naar je diepste verlangens. Geen langdurige trajecten, alleen jij en 20 minuten in een verhelderend en betekenisvol gesprek.

Zet de eerste stap uit de zwaarte van twijfel.

Durf jij het aan?

 

Wat is een Clarity call?

Voel je je gevangen in een doolhof van ‘moeten’ en eindeloze ‘wat als’-scenario’s? Verlang je naar een keerpunt? De Clarity Call is precies dat: jouw kans om een pauze te nemen van de chaos, echt te luisteren naar je diepste verlangens, en die cruciale omslag te maken. In 20 minuten van een verhelderend en betekenisvol gesprek, help ik je bewust te worden van het onbewuste zodat je uit die twijfel kan stappen.

Dit is jouw moment. Bevrijd jezelf van dat eeuwige getwijfel. Beantwoord je diepste verlangen. Boek nu je Clarity Call en pak weer de controle.

Wat kan je verwachten van een Clarity Call?

 

  • Je krijgt 20 minuten complete aandacht, waarin jouw persoonlijke of professionele vraagstuk volledig centraal staat

 

  • Je duikt samen met mij dieper in de kern van jouw uitdaging, wat resulteert in een helder startpunt voor oplossingen en verheldering

 

  • Je eindigt het gesprek met een concreet actiepunt en de zekerheid dat alles wat besproken is, privé blijft, waardoor je met vertrouwen en duidelijke richting verder kunt

Voor wie is het?

De drukbezette dertig plusser die open staat voor verandering

De dubbende dertig plusser die afgestemde keuzes wil maken

De dolende dertig plusser die graag richting wil in het leven

 

 

Ik wil een Clarity Call

Wat levert een Clarity Call je daadwerkelijk op?

Stop de chaos, start de helderheid. In slechts 20 minuten kan jouw wereld veranderen. Voel de last van verwarring van je schouders glijden en maak ruimte voor helderheid in elke gedachte. Dit is niet zomaar een gesprek, het is de sleutel tot jouw innerlijke kompas. Dit is het moment: boek je gratis Clarity Call en zet de stap die alles anders maakt. Geen excuses, geen uitstel. Wacht niet langer, kies nu voor duidelijkheid en bevrijd jezelf van de eindeloze ‘wat als’!

GRATIS

Ik wil een Clarity Call

Reviews

Gertrude Hartman

starstarstarstarstar
Na een succesvol coaching-traject van een half jaar kan ik Esther zeker aanbevelen.  Ze heeft humor, is hartelijk, goed afgestemd maar ook confronterend op een constructieve manier wanneer dit nodig is. Ze was gemakkelijk te bereiken wanneer ik tussendoor vragen had en gaf advies op maat. Na iedere sessie koppelde ik terug wat mijn inzichten waren door middel van een formulier en hoe ik deze inzichten ging toepassen in mijn dagelijks leven. Hierdoor bleef het altijd concreet en heb ik grote stappen kunnen zetten op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb haar begeleiding altijd als stimulerend en bekrachtigend ervaren en heb geen moment spijt gehad van deze investering. 
Lees meer...

Natasja Stoops

starstarstarstarstar
Nadat Esther mijn vertrouwen had gewonnen na een bijzondere mooie intuïtieve sessie besloot ik ‘de weg naar de top van de berg’ te gaan beklimmen, om echt aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik had een zware rugtas als bagage, door alle oude ervaringen, maar liet me hierdoor niet ontmoedigen. Mijn tocht is zwaar; ik heb keuzes gemaakt die ik zonder inzicht en hulp van Esther niet had durven maken. Keuzes die ik moest nemen om voor mezelf te leren kiezen. Soms moet ik even stil staan, terugkijken of glij ik een stukje naar beneden maar dankzij de coaching en het houvast aan een lieve, zachtaardige en soms strenge coach weet ik mijn klim verder
Lees meer...

Berna Mulder

starstarstarstarstar
Esther heeft mij geholpen om weer tot mezelf te komen, naar wat ik wil doen. Zowel privé als in mijn werk. Hierdoor kwam ik tot rust en werd ik me bewust van mijn valkuilen, maar, vooral ook, mijn kwaliteiten. Doordat ik nu meer rust in mezelf heb en weet wat ik wil, merk ik dat privé beter verloopt en dat ik in mijn werk weer goed kan focussen en vol passie anderen help en nieuwe zaken ontwikkel. Esther heeft mij op hele diverse wijzen steeds weer een stap verder geholpen in mijn proces. Soms met zachte hand, maar soms ook zeer direct en confronterend. Zij voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt om verder te komen.
Lees meer...

Naomi Huwaë

starstarstarstarstar
Het coach traject heb ik echt ervaren als een enorme groei naar mijn eigen sterkere ik. Esther is een enorm fijn persoon om mee te praten, ze heeft een open houding en laat je heel comfortabel voelen.  Door mijn gesprekken met Esther is er veel naar boven gekomen inclusief veel oude pijnen waar ik geen weet van had. Afgelopen periode veel gelachen en gehuild, maar vooral ook geleerd wie ik daadwerkelijk ben! Ik kan met trots gaan staan voor de persoon wie ik ben en vooral ook mag zijn! Had het echt voor geen goud willen en kunnen missen! 

Lees meer...

Maryanne Koning

starstarstarstarstar
Ik kan je zeggen.. 'wow, die periode was behoorlijk intensief’. Innerlijk wordt gedurende dit traject veel zaken aangeraakt en komen onbewuste patronen aan de oppervlakte, dit geeft gelegenheid tot heling. Het heeft mij echt naar binnen leren kijken, het heeft me geleerd contact te maken met mijn donkere stukken, het heeft mij als mens weer in mijn kracht gebracht in contact met mijn zielsverlangen. Esthers werkwijze, eerlijkheid en doortastendheid zijn een enorme steun geweest. Je moet zelf flink aan het werk maar de begeleiding en ondersteuning die Esther biedt zorgen voor een gevoel van veiligheid waarin alles wat je voelt en ervaart, er
Lees meer...

Wing of love

starstarstarstarstar
Voor mij was het een avontuurlijke achtbaan geweest. Spannend en soms eng. Maar ik heb er zoveel moois voor terug mogen ontvangen. Een ware cadeau voor mezelf. Ik leerde mezelf opnieuw kennen. Esther heb ik ervaren als een betrokken, enthousiast en liefdevol prachtmens die mij de juiste begeleiding en ruimte gaf om mij te ontwikkelen. Ze komt bij mij over als een down to earth (praktisch) persoon die heel veel wijsheid en kracht in zich draagt. Heel fijn zijn voor mij de voorbeelden van Esther, waardoor ik het meteen begrijp. Af en toe houdt ze mij een (confronterende) spiegel voor, maar juist hierdoor ben ik gekomen waar ik nu ben.
Lees meer...

Lisa van Scherpenzeel

starstarstarstarstar
Ik klopte bij Esther aan toen ik inzag dat ik weinig in verbinding leefde met mijn emoties. Ik deed alles vanuit mijn hoofd, ging altijd over mijn grenzen heen. Zorgde meer voor anderen dan voor mezelf en wist vaak niet wat ik zelf echt wilde, waar IK blij van werd. Een gevoel dat ze geeft, de uitstraling, Esther weet gewoon direct te verbinden vanuit puurheid. Ze ZIET je. Dankzij Esthers sessies durf ik stap voor stap meer voor mezelf te kiezen. Ik maak keuzes op het gebied van relaties, business en tijdsindeling die goed zijn voor MIJ. Zonder ze aan te passen, zonder de hele tijd aan het zorgen en regelen te zijn voor anderen.
Lees meer...

Vera

starstarstarstarstar
Esther is een warm persoon bij wie ik me vanaf moment één op mijn gemak voelde. Ze heeft de unieke gave om te weten wat iemand op dat moment nodig heeft en wat voor die persoon zal werken of niet. Zo helpen haar vragen en luisterend oor mij altijd om tot inzichten te komen over mijzelf. Deze combinatie van het intuïtieve coaching maar toch praktisch is heel speciaal. Ik kan daarom iedereen aanraden om een traject bij Esther kan je verder helpen om meer inzicht te geven en ook daadwerkelijk je doelen te bereiken.
Lees meer...

Nella

De coaching sessies die ik bij Esther heb gevolgd hebben mij erg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. De nuchtere benadering en persoonlijke aandacht van Esther is zeer prettig en vanaf het eerste moment volde het gelijk vertrouwd. Tijdens de sessies worden praktische tools aangereikt en is Esther altijd bereikbaar voor vragen of voor ondersteuning. Ik raad het iedereen aan om een coaching traject bij Esther te volgen!
Lees meer...

Stephanie Teters

starstarstarstarstar
Nu ik terugkijk realiseer ik me dat ik me jarenlang moe en leeg heb gevoeld. Moe van het ‘geven’ en altijd maar hard werken om gezien en gewaardeerd te worden. Diep van binnen voelde ik altijd al een intens verlangen om dit te doorbreken. Met Esther naast me ben ik op onderzoek uitgegaan en mezelf meer dan ooit tegengekomen. Haar grootste kracht is hoe ze mind, body en soul met elkaar in verbinding brengt. Dat doet ze op een manier die ik als liefdevol en to the point zou omschrijven.Meer dan ooit leef ik vanuit mijn eigen kern doordat ik mezelf helemaal kan zien ik wie ik echt ben en dit is nog maar het begin…. Wat voelt dit goed!
Lees meer...

Andere producten die voor jou interessant kunnen zijn

Inner Business Lifescan

Een persoonlijke scan, speciaal op jou afgestemd, krijg je inzicht in de gebieden waarin je vastloopt.

Meer informatie over Lifescan

Inner Business Walk of Life

Ontdek en bewandel jouw unieke levenspad en ervaar diepe heling, verhelderend inzicht en krachtige transformatie.

Meer informatie over de Walk of Life

Veel gestelde vragen

Is de Clarity Call echt geschikt voor mij?

De Clarity Call is bedoeld voor jou als je op een kruispunt in je leven staat, worstelt met twijfels, of gewoon helderheid zoekt in je leven. Of je nu worstelt met persoonlijke, professionele, of levenskeuzes, deze sessie is ontworpen om diep in te gaan op wat je echt nodig hebt. Als je voelt dat je vastzit of gewoonweg verlangt naar een frisse kijk op de situatie, dan is deze call zeker iets voor jou!

Hoe kan een korte sessie van 20 minuten echt effectief zijn?

Hoewel het kort lijkt, is deze sessie ontworpen om snel tot de kern van je dilemma te komen. Door gerichte vragen en actief luisteren, wordt onze tijd geoptimaliseerd om inzicht te krijgen in je situatie en concrete eerste stappen te identificeren die je kunt nemen voor onmiddellijke verbetering. Het is een krachtige introductie tot dieper werk dat in toekomstige sessies kan worden uitgevoerd als je ervoor kiest verder te gaan.

Ik ben geïnteresseerd, maar ik heb een hectisch schema. Hoe flexibel zijn de tijden voor de Clarity Call?

Als drukbezette professional waardeer ik je tijd en begrijp ik de behoefte aan flexibiliteit. Daarom kun je zelf online een afspraak inboeken voor je Clarity Call, waardoor je volledige controle hebt over wanneer het gesprek plaatsvindt. Het is aan jou of je de sessie telefonisch of via Zoom wilt houden, en je kunt dit allemaal regelen vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor. Zo simpel is het om een moment te kiezen dat naadloos aansluit bij jouw drukke schema.

Hoe helpt een Clarity Call mij bij het balanceren van mijn werk- en privéleven, gezien alle obstakels?

Tijdens de Clarity Call gebruiken we een bewezen methode om snel tot de essentie van je uitdagingen te komen. We gaan diep in op de ‘why’ achter je verlangen naar balans tussen werk en privéleven. Dit helpt bij het identificeren van de onderliggende overtuigingen en obstakels die je tegenhouden. Door deze obstakels aan te pakken en je ware motivaties te begrijpen, kun je effectieve strategieën ontwikkelen om een harmonieuze balans te vinden die zowel je persoonlijke als professionele doelen ondersteunen

Wat maakt een Clarity Call uniek in het aanpakken van mijn specifieke uitdagingen?

De Clarity Call onderscheidt zich door mijn vermogen als medium om af te stemmen op jouw unieke energie. Hierdoor breng ik verborgen inzichten naar voren die je zelf misschien niet ziet, maar die cruciaal zijn voor jouw vooruitgang. Deze gerichte aanpak onthult de kern van je uitdagingen en leidt tot een op maat gemaakte eerste stappen plan dat diep resoneert met jouw behoeften.

Verken, ontdek, realiseer: jouw pad naar een authentiek leven!

Ontdek wat je tegenhoudt en zet de eerste stap, boek nu een gesprek.

Ik wil een GRATIS kennismakingsgesprek