Vind de begeleiding die bij jou past!

  • Ben jij klaar om jouw levensvragen en patronen te doorbreken?
  • De confrontatie aan te gaan met jouw diepste gevoelens en gedachten?
  • Samen jouw innerlijke reis aan te gaan?

Jouw tijd tikt weg!

Je voelt het, de ’tijd’ die wegtikt en de angst om kansen mis te lopen.  Het verlangen om alle ballen in de lucht te houden terwijl de wereld je influistert dat je nóg meer moet bereiken. Het lijkt alsof iedere keuze die je níet maakt, een deur is die voor altijd sluit.

Het gevoel van geluk leek ooit zo duidelijk, maar nu is er een constant sluimerende onrust op de achtergrond: het besef dat het leven een kruispunt bereikt, een doodlopend pad. Het leven dwingt je om een nieuwe richting in te slaan, maar de vraag blijft: welke?

Elke dag streef je verwachtingen na of overtreft ze zelfs, vasthoudend aan een pad van veiligheid en vertrouwdheid. Toch echoot een hardnekkige vraag in je gedachten: is dit dan alles? Nu ga je pas echt nadenken over wat je wil met je leven.

Durf jij dat gebied buiten je comfortzone aan te gaan:
het gebied van durf, dromen en verlangens?

Wat als ik jou vertel dat zekerheid en vrijheid samen kunnen gaan. Ik weet dat je het liever allemaal zelf wil doen, maar wees nou eens eerlijk want dit heeft je ook al niet veel verder geholpen. Werk met mij en ik geef je die liefdevolle schop onder je kont en maak jou bewust van de weg die naar jouw antwoorden, dromen en verlangens leidt.

Ik wil een GRATIS kennismakingsgesprek!

Inner Business Life Scan

Een persoonlijke scan, speciaal voor jou op maat gemaakt. Ontdek de gebieden waar je vastloopt.

Ontdek jouw onbekende gebieden en behoeften met de Inner Business Life Scan, speciaal op jou afgestemd. Ik zie niet alleen de knelpunten en verlangens maar ik stem mij af op de diepste wensen zodat er verandering komt in het leven. Krijg duidelijkheid en zet de eerste stap richting zingeving en verbinding. Voel jij de roep om meer richting in jouw leven? Vraag nu de scan aan en geef jouw leven een boost!

Meer informatie over de Life Scan

Inner Business Walk of Life

Ontdek stap voor stap de basis van je dilemma.

Ben jij klaar om je ballast van het verleden achter je te laten, je pijnstukken te helen en een frisse nieuwe start te maken? Zet de eerste stap op jouw Inner Business ‘Walk of Life’ en ontdek jouw innerlijke wijsheid. Maak keuzes die trouw zijn aan jezelf en leer wie jij werkelijk bent, zonder maskers. Klaar voor een leven vol vrijheid, heelheid en voldoening? Maak nu een afspraak!

Meer informatie over de Walk of Life

Inner Business Blueprint

Dertigers dilemma? Versterk jezelf met een levensvisie.

Ontsnap aan de twijfel en onzekerheid over wie je bent en wat je wilt. Ga in op jouw diepste verlangens en ontdek je unieke blueprint en levensvisie met Inner Business Blueprint, hét exclusieve programma voor innerlijk leiderschap. Kom in verbinding met jezelf en creëer een leven vol zingeving en betekenis. Meld je nu aan en zet de eerste stap naar de versie van jezelf waarvan je niet wist dat die mogelijk was!

Meer informatie over de Inner Business Blueprint

Na een succesvol coaching-traject van een half jaar kan ik Esther zeker aanbevelen.  Ze heeft humor, is hartelijk, goed afgestemd maar ook confronterend op een constructieve manier wanneer dit nodig is. Ze was gemakkelijk te bereiken wanneer ik tussendoor vragen had en gaf advies op maat. Na iedere sessie koppelde ik terug wat mijn inzichten waren door middel van een formulier en hoe ik deze inzichten ging toepassen in mijn dagelijks leven. Hierdoor bleef het altijd concreet en heb ik grote stappen kunnen zetten op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb haar begeleiding altijd als stimulerend en bekrachtigend ervaren en heb geen moment spijt gehad van deze investering. 

Gertrude Hartman

Docent

Nadat Esther mijn vertrouwen had gewonnen na een bijzondere mooie intuïtieve sessie besloot ik ‘de weg naar de top van de berg’ te gaan beklimmen, om echt aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik had een zware rugtas als bagage, door alle oude ervaringen, maar liet me hierdoor niet ontmoedigen. Mijn tocht is zwaar; ik heb keuzes gemaakt die ik zonder inzicht en hulp van Esther niet had durven maken. Keuzes die ik moest nemen om voor mezelf te leren kiezen. Soms moet ik even stil staan, terugkijken of glij ik een stukje naar beneden maar dankzij de coaching en het houvast aan een lieve, zachtaardige en soms strenge coach weet ik mijn klim verder

Natasja Stoops

Telefoniste/receptioniste

Esther heeft mij geholpen om weer tot mezelf te komen, naar wat ik wil doen. Zowel privé als in mijn werk. Hierdoor kwam ik tot rust en werd ik me bewust van mijn valkuilen, maar, vooral ook, mijn kwaliteiten. Doordat ik nu meer rust in mezelf heb en weet wat ik wil, merk ik dat privé beter verloopt en dat ik in mijn werk weer goed kan focussen en vol passie anderen help en nieuwe zaken ontwikkel. Esther heeft mij op hele diverse wijzen steeds weer een stap verder geholpen in mijn proces. Soms met zachte hand, maar soms ook zeer direct en confronterend. Zij voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt om verder te komen.

Berna Mulder

Breintherapeut

Het coach traject heb ik echt ervaren als een enorme groei naar mijn eigen sterkere ik. Esther is een enorm fijn persoon om mee te praten, ze heeft een open houding en laat je heel comfortabel voelen.  Door mijn gesprekken met Esther is er veel naar boven gekomen inclusief veel oude pijnen waar ik geen weet van had. Afgelopen periode veel gelachen en gehuild, maar vooral ook geleerd wie ik daadwerkelijk ben! Ik kan met trots gaan staan voor de persoon wie ik ben en vooral ook mag zijn! Had het echt voor geen goud willen en kunnen missen! 


Naomi Huwaë

Executive Assistant

Ik kan je zeggen.. 'wow, die periode was behoorlijk intensief’. Innerlijk wordt gedurende dit traject veel zaken aangeraakt en komen onbewuste patronen aan de oppervlakte, dit geeft gelegenheid tot heling. Het heeft mij echt naar binnen leren kijken, het heeft me geleerd contact te maken met mijn donkere stukken, het heeft mij als mens weer in mijn kracht gebracht in contact met mijn zielsverlangen. Esthers werkwijze, eerlijkheid en doortastendheid zijn een enorme steun geweest. Je moet zelf flink aan het werk maar de begeleiding en ondersteuning die Esther biedt zorgen voor een gevoel van veiligheid waarin alles wat je voelt en ervaart, er

Maryanne Koning

Energetisch therapeut i.o.

Voor wie

Cut the crap!

Voel je je vastgekluisterd in je comfortzone? Dat is oké. Maar ik ben er voor de mensen die diep van binnen de roep voelen dat het tijd is voor een echte verandering. Die hun leven écht ’to the max’ willen leven.

Onthoud: persoonlijke ontwikkeling kent geen kalender. Of je nu in je twintiger, dertiger of veertiger jaren zit, iedereen bewandelt zijn eigen unieke pad.

Dus ik werk met de:

  • Drukbezette ‘dertiger’ die open staat voor verandering
  • Dubbende ‘dertiger’ die afgestemde keuzes wil maken
  • Dolende ‘dertiger’ die graag richting wil in het leven

 

Ben jij klaar voor verandering? Stap dan nu uit je comfortzone en laten we samen aan de slag gaan!

Ik wil een GRATIS kennismakingsgesprek!

Je hebt tot hier gelezen

Stop met scrollen en swipen en maak een beslissing. Wil jij echt 100% jezelf zijn en je dromen en verlangens werkelijkheid laten worden? Let's meet, ik ben een klik verwijderd en regel die eerste afspraak.

Maak nú een afspraak!