Klaar voor de volgende stap in je leven?

  • Voel je dat er meer in het leven is dan wat je nu ervaart?
  • Je hebt geïnvesteerd in groei maar hoeveel pas je werkelijk toe?
  • Je hebt succes, maar hoe staat het met de balans in je leven?

Waarom gratis?
Omdat JIJ ertoe doet!

In een wereld die constant iets van je vraagt, waar je rol vaak wordt neergezet als werknemer, partner, vriend, ouder, of een combinatie hiervan, wil ik je eraan herinneren: jij bent meer dan de optelsom van je rollen. Jij bent uniek, met dromen die ertoe doen en een stem die gehoord moet worden. Dat geloof ik niet alleen, ik heb besloten actie te ondernemen om dit aan te pakken.

Waarom bied ik deze diensten gratis aan? Omdat kennis, groei en persoonlijke ontwikkeling onbetaalbaar zijn, en toch toegankelijk moeten zijn voor iedereen die ernaar streeft meer te zijn, te doen, en te ervaren. Omdat échte verbinding, een van mijn diepste kernwaarden, niet begint met een prijskaartje, maar met een open gesprek, een uitgestrekte hand, en de belofte van begrip en steun.

Dus, ben je klaar om gezien te worden? Om de kracht van gedeelde menselijkheid en collectieve wijsheid te ervaren? Ik nodig je uit om de eerste stap te zetten. Laten we samen deze reis beginnen, vrij van oordeel, vrij van verwachtingen, en ja, gratis. Want jouw groei is mijn passie, en jouw reis verdient een mentor.

Ik wil een GRATIS kennismakingsgesprek

Inner Business Quickscan

Jouw kompas voor zelfinzicht en persoonlijke groei

In slechts enkele minuten daagt deze Quickscan je uit met inzichtelijke vragen die de stilte doorbreken in de constante stroom van ‘moeten’ en ‘doen’. Het is jouw kans om een krachtige momentopname van je huidige staat van zijn te krijgen. Bewust te worden van je verlangens, kwaliteiten en groeimogelijkheden.

Meer informatie over de Quickscan

Inner Business Clarity Call

Een kans om onzekerheid te verslaan en inzicht te ervaren

Vergeet de sleur van eindeloze twijfel en geef jezelf over aan 45 minuten van pure, onvervalste zelfreflectie. Dit is geen gewone call, het is zorgvuldig samengesteld om onzekerheid te verslaan en je ogen te openen voor wat je werkelijk wilt. Dus zeg vaarwel tegen ‘wat als’ en omarm ‘dit ben ik, dit wil ik’!

Meer informatie over een Clarity Call

Webinar:
Doorbreek dilemma’s

Stel je voor dat je kunt leven op jouw eigen voorwaarden?

Hoe zou jouw ideale, authentieke leven er dan uitzien? Dit bespreken we tijdens het GRATIS webinar: Doorbreek dilemma’s, kies authentiek en vanuit je hart.Lees verder en herontdek hoe de kracht van jouw innerlijke vuur te ontbranden!

Meer informatie over het webinar

Na een succesvol coaching-traject van een half jaar kan ik Esther zeker aanbevelen.  Ze heeft humor, is hartelijk, goed afgestemd maar ook confronterend op een constructieve manier wanneer dit nodig is. Ze was gemakkelijk te bereiken wanneer ik tussendoor vragen had en gaf advies op maat. Na iedere sessie koppelde ik terug wat mijn inzichten waren door middel van een formulier en hoe ik deze inzichten ging toepassen in mijn dagelijks leven. Hierdoor bleef het altijd concreet en heb ik grote stappen kunnen zetten op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb haar begeleiding altijd als stimulerend en bekrachtigend ervaren en heb geen moment spijt gehad van deze investering. 

Gertrude Hartman

Docent

Nadat Esther mijn vertrouwen had gewonnen na een bijzondere mooie intuïtieve sessie besloot ik ‘de weg naar de top van de berg’ te gaan beklimmen, om echt aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik had een zware rugtas als bagage, door alle oude ervaringen, maar liet me hierdoor niet ontmoedigen. Mijn tocht is zwaar; ik heb keuzes gemaakt die ik zonder inzicht en hulp van Esther niet had durven maken. Keuzes die ik moest nemen om voor mezelf te leren kiezen. Soms moet ik even stil staan, terugkijken of glij ik een stukje naar beneden maar dankzij de coaching en het houvast aan een lieve, zachtaardige en soms strenge coach weet ik mijn klim verder

Natasja Stoops

Telefoniste/receptioniste

Esther heeft mij geholpen om weer tot mezelf te komen, naar wat ik wil doen. Zowel privé als in mijn werk. Hierdoor kwam ik tot rust en werd ik me bewust van mijn valkuilen, maar, vooral ook, mijn kwaliteiten. Doordat ik nu meer rust in mezelf heb en weet wat ik wil, merk ik dat privé beter verloopt en dat ik in mijn werk weer goed kan focussen en vol passie anderen help en nieuwe zaken ontwikkel. Esther heeft mij op hele diverse wijzen steeds weer een stap verder geholpen in mijn proces. Soms met zachte hand, maar soms ook zeer direct en confronterend. Zij voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt om verder te komen.

Berna Mulder

Breintherapeut

Het coach traject heb ik echt ervaren als een enorme groei naar mijn eigen sterkere ik. Esther is een enorm fijn persoon om mee te praten, ze heeft een open houding en laat je heel comfortabel voelen.  Door mijn gesprekken met Esther is er veel naar boven gekomen inclusief veel oude pijnen waar ik geen weet van had. Afgelopen periode veel gelachen en gehuild, maar vooral ook geleerd wie ik daadwerkelijk ben! Ik kan met trots gaan staan voor de persoon wie ik ben en vooral ook mag zijn! Had het echt voor geen goud willen en kunnen missen! 


Naomi Huwaë

Executive Assistant

Ik kan je zeggen.. 'wow, die periode was behoorlijk intensief’. Innerlijk wordt gedurende dit traject veel zaken aangeraakt en komen onbewuste patronen aan de oppervlakte, dit geeft gelegenheid tot heling. Het heeft mij echt naar binnen leren kijken, het heeft me geleerd contact te maken met mijn donkere stukken, het heeft mij als mens weer in mijn kracht gebracht in contact met mijn zielsverlangen. Esthers werkwijze, eerlijkheid en doortastendheid zijn een enorme steun geweest. Je moet zelf flink aan het werk maar de begeleiding en ondersteuning die Esther biedt zorgen voor een gevoel van veiligheid waarin alles wat je voelt en ervaart, er

Maryanne Koning

Energetisch therapeut i.o.

Wakker worden!

Het is tijd om ‘doe ik morgen’ in de prullenbak te gooien.

Iedere keer dat je ‘morgen’ zegt, ontglipt er een kans voor groei. Jouw diepste verlangens schreeuwen om aandacht, om actie, niet om uitstel. Deze gratis tools zijn je startpunt naar een betekenisvol leven, jouw eerste stap naar een diepere zingeving.

Dit zijn de wegwijzers naar echte verandering. Maar let op: als je op zoek bent naar een snelle oplossing, als angst voor de toekomst je verlamt, dan kan ik je niet helpen. Ik werk met mensen die de moed hebben om door de uitdagingen heen te gaan, die klaar zijn voor een blijvende verandering.

Kies nu en zet die stap. Wat levert het je op? Een toekomst die je inspireert, een pad dat je met overtuiging bewandelt, een leven waarin jij de regie hebt.

De keuze is aan jou. Kies wijs. kies voor actie. Kies voor JOUW leven!

Je bent tot hier gekomen!

Laat het scrollen en swipen voor wat het is en maak nú een keuze! Heb jij diep van binnen de wens om je diepste verlangen te gaan leven? Laten we dan elkaar ontmoeten.

Maak nú een afspraak!