Inner Business Life Scan

Explore your inner universe!

Voel je je opgeslokt door het leven, worstelend met een gevoel van twijfel en onzekerheid? Op zoek naar verbinding en zingeving in je leven? Het antwoord op jouw dilemma is hier!

Herken jij dit ook; ben je eindelijk klaar met de drukke week staan er weer een hoop afspraken in de agenda voor het weekend. De verwachtingen van zowel jezelf als van anderen waar je aan moet voldoen. Je voelt je onder druk gezet en hebt het gevoel vast te zitten.

De oplossing? De Inner Business Life Scan!

Wat is een Life Scan?

Een Life Scan is jouw persoonlijke gids in het navigeren door het dertigers dilemma. Deze unieke scan, in de vorm van een afgestemde brief die naar jouw huis wordt verzonden, werpt licht op jouw leven en stelt je in staat een stuk controle over je leven terug te nemen.

Afgestemd op jouw specifieke energie, biedt de Life Scan inzicht in jouw sterktes en zwaktes, helpt bij het identificeren van betekenisvolle doelen en markeert een duidelijke eerste stap naar een versterkt levenselement. Zet de zoektocht stop en vind met de Life Scan antwoorden naar echt geluk en succes!

Wat kun je verwachten van de Life Scan?

  • Verkrijg heldere informatie over jouw innerlijke zaken en ontdek welke gebieden in jouw leven aandacht vereisen
  • Krijg een gestructureerd overzicht van jouw krachten en groeigebieden voor gerichte persoonlijke ontwikkeling
  • Profiteer van persoonlijk afgestemde adviezen voor positieve veranderingen in jouw leven
  • Verkrijg helderheid over jouw keuzes en hoe deze aansluiten bij jouw unieke persoonlijkheid en doelen
  • Ervaar een waardevol cadeau aan jezelf met de Life Scan

Hoe werkt het?

Start jouw unieke reis met een 30 minuten durende startgesprek voor de Life Scan. Meld je eenvoudig online aan en kies een datum. Tijdens onze afspraak stem ik mij persoonlijk af op jouw energie, waarbij jouw op maat gemaakte Life Scan wordt gecreëerd.

Ontvang daarna een pakketje per post met diepgaande inzichten die licht werpen op zowel bekende als onbekende aspecten van jouw innerlijke wereld. Ontdek bevestiging en nieuwe perspectieven die aanzetten tot persoonlijke groei en positieve verandering. Zet vandaag nog de eerste stap naar een rijker en meer vervuld leven met de Life Scan.

Meld je nu aan en ervaar de transformatie.

 

Plan je startgesprek in!

Wat levert de Life Scan je daadwerkelijk op:

Stap nu in jouw nieuwe begin en zeg vaarwel tegen een leven vol belemmeringen. Ontdek de onmetelijke waarde in jou, en breng verborgen talenten omhoog met de Life Scan. Jij verdient deze reis naar zelfontdekking, waarin je wakker wordt in jouw eigen kracht en authenticiteit. Ben je klaar om de échte jij te ontmoeten?

Pak deze unieke kans! Meld je nu aan en begin jouw innerlijke reis. Maar wees snel, want deze exclusieve lanceringsprijs is tijdelijk. Jouw investering in een rijker en vervuld leven is nu slechts € 77, in plaats van de gebruikelijke € 147. Grijp deze unieke deal en zet vandaag nog de eerste stap op jouw pad van persoonlijke groei en ware geluk.

Nù € 77

Plan je startgesprek in!

Wat is een ‘afgestemde’ brief?

In jouw unieke energieveld liggen antwoorden verborgen over jezelf, jouw pad en jouw potentieel. Met mijn intuïtieve en mediamieke gave ‘lees’ ik tijdens de intake de informatie rechtstreeks uit jouw unieke energie en vertaal het naar woorden. Ik onthul aspecten uit je leven die gaan over jouw verleden en heden en deze bieden richting voor persoonlijke groei. Jouw toekomst? Die creëer jij zelf.

De scan geeft jou de inzichten en tools om jouw toekomst vol vertrouwen en kracht zelf vorm te geven. Durf jij de leiding over jouw leven volledig in eigen handen te nemen? Jouw afgestemde Life Scan wacht op je.

Wat anderen zeggen…

Reviews

Gertrude Hartman

starstarstarstarstar
Na een succesvol coaching-traject van een half jaar kan ik Esther zeker aanbevelen.  Ze heeft humor, is hartelijk, goed afgestemd maar ook confronterend op een constructieve manier wanneer dit nodig is. Ze was gemakkelijk te bereiken wanneer ik tussendoor vragen had en gaf advies op maat. Na iedere sessie koppelde ik terug wat mijn inzichten waren door middel van een formulier en hoe ik deze inzichten ging toepassen in mijn dagelijks leven. Hierdoor bleef het altijd concreet en heb ik grote stappen kunnen zetten op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb haar begeleiding altijd als stimulerend en bekrachtigend ervaren en heb geen moment spijt gehad van deze investering. 
Lees meer...

Natasja Stoops

starstarstarstarstar
Nadat Esther mijn vertrouwen had gewonnen na een bijzondere mooie intuïtieve sessie besloot ik ‘de weg naar de top van de berg’ te gaan beklimmen, om echt aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik had een zware rugtas als bagage, door alle oude ervaringen, maar liet me hierdoor niet ontmoedigen. Mijn tocht is zwaar; ik heb keuzes gemaakt die ik zonder inzicht en hulp van Esther niet had durven maken. Keuzes die ik moest nemen om voor mezelf te leren kiezen. Soms moet ik even stil staan, terugkijken of glij ik een stukje naar beneden maar dankzij de coaching en het houvast aan een lieve, zachtaardige en soms strenge coach weet ik mijn klim verder
Lees meer...

Berna Mulder

starstarstarstarstar
Esther heeft mij geholpen om weer tot mezelf te komen, naar wat ik wil doen. Zowel privé als in mijn werk. Hierdoor kwam ik tot rust en werd ik me bewust van mijn valkuilen, maar, vooral ook, mijn kwaliteiten. Doordat ik nu meer rust in mezelf heb en weet wat ik wil, merk ik dat privé beter verloopt en dat ik in mijn werk weer goed kan focussen en vol passie anderen help en nieuwe zaken ontwikkel. Esther heeft mij op hele diverse wijzen steeds weer een stap verder geholpen in mijn proces. Soms met zachte hand, maar soms ook zeer direct en confronterend. Zij voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt om verder te komen.
Lees meer...

Naomi Huwaë

starstarstarstarstar
Het coach traject heb ik echt ervaren als een enorme groei naar mijn eigen sterkere ik. Esther is een enorm fijn persoon om mee te praten, ze heeft een open houding en laat je heel comfortabel voelen.  Door mijn gesprekken met Esther is er veel naar boven gekomen inclusief veel oude pijnen waar ik geen weet van had. Afgelopen periode veel gelachen en gehuild, maar vooral ook geleerd wie ik daadwerkelijk ben! Ik kan met trots gaan staan voor de persoon wie ik ben en vooral ook mag zijn! Had het echt voor geen goud willen en kunnen missen! 

Lees meer...

Maryanne Koning

starstarstarstarstar
Ik kan je zeggen.. 'wow, die periode was behoorlijk intensief’. Innerlijk wordt gedurende dit traject veel zaken aangeraakt en komen onbewuste patronen aan de oppervlakte, dit geeft gelegenheid tot heling. Het heeft mij echt naar binnen leren kijken, het heeft me geleerd contact te maken met mijn donkere stukken, het heeft mij als mens weer in mijn kracht gebracht in contact met mijn zielsverlangen. Esthers werkwijze, eerlijkheid en doortastendheid zijn een enorme steun geweest. Je moet zelf flink aan het werk maar de begeleiding en ondersteuning die Esther biedt zorgen voor een gevoel van veiligheid waarin alles wat je voelt en ervaart, er
Lees meer...

Wing of love

starstarstarstarstar
Voor mij was het een avontuurlijke achtbaan geweest. Spannend en soms eng. Maar ik heb er zoveel moois voor terug mogen ontvangen. Een ware cadeau voor mezelf. Ik leerde mezelf opnieuw kennen. Esther heb ik ervaren als een betrokken, enthousiast en liefdevol prachtmens die mij de juiste begeleiding en ruimte gaf om mij te ontwikkelen. Ze komt bij mij over als een down to earth (praktisch) persoon die heel veel wijsheid en kracht in zich draagt. Heel fijn zijn voor mij de voorbeelden van Esther, waardoor ik het meteen begrijp. Af en toe houdt ze mij een (confronterende) spiegel voor, maar juist hierdoor ben ik gekomen waar ik nu ben.
Lees meer...

Lisa van Scherpenzeel

starstarstarstarstar
Ik klopte bij Esther aan toen ik inzag dat ik weinig in verbinding leefde met mijn emoties. Ik deed alles vanuit mijn hoofd, ging altijd over mijn grenzen heen. Zorgde meer voor anderen dan voor mezelf en wist vaak niet wat ik zelf echt wilde, waar IK blij van werd. Een gevoel dat ze geeft, de uitstraling, Esther weet gewoon direct te verbinden vanuit puurheid. Ze ZIET je. Dankzij Esthers sessies durf ik stap voor stap meer voor mezelf te kiezen. Ik maak keuzes op het gebied van relaties, business en tijdsindeling die goed zijn voor MIJ. Zonder ze aan te passen, zonder de hele tijd aan het zorgen en regelen te zijn voor anderen.
Lees meer...

Vera

starstarstarstarstar
Esther is een warm persoon bij wie ik me vanaf moment één op mijn gemak voelde. Ze heeft de unieke gave om te weten wat iemand op dat moment nodig heeft en wat voor die persoon zal werken of niet. Zo helpen haar vragen en luisterend oor mij altijd om tot inzichten te komen over mijzelf. Deze combinatie van het intuïtieve coaching maar toch praktisch is heel speciaal. Ik kan daarom iedereen aanraden om een traject bij Esther kan je verder helpen om meer inzicht te geven en ook daadwerkelijk je doelen te bereiken.
Lees meer...

Nella

De coaching sessies die ik bij Esther heb gevolgd hebben mij erg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. De nuchtere benadering en persoonlijke aandacht van Esther is zeer prettig en vanaf het eerste moment volde het gelijk vertrouwd. Tijdens de sessies worden praktische tools aangereikt en is Esther altijd bereikbaar voor vragen of voor ondersteuning. Ik raad het iedereen aan om een coaching traject bij Esther te volgen!
Lees meer...

Stephanie Teters

starstarstarstarstar
Nu ik terugkijk realiseer ik me dat ik me jarenlang moe en leeg heb gevoeld. Moe van het ‘geven’ en altijd maar hard werken om gezien en gewaardeerd te worden. Diep van binnen voelde ik altijd al een intens verlangen om dit te doorbreken. Met Esther naast me ben ik op onderzoek uitgegaan en mezelf meer dan ooit tegengekomen. Haar grootste kracht is hoe ze mind, body en soul met elkaar in verbinding brengt. Dat doet ze op een manier die ik als liefdevol en to the point zou omschrijven.Meer dan ooit leef ik vanuit mijn eigen kern doordat ik mezelf helemaal kan zien ik wie ik echt ben en dit is nog maar het begin…. Wat voelt dit goed!
Lees meer...

Andere producten die voor jou interessant kunnen zijn

Inner Business Walk of Life

Ontdek en bewandel jouw unieke levenspad en ervaar diepe heling, verhelderend inzicht en krachtige transformatie.

Meer informatie over de Walk of Life

Inner Business Blueprint

Een uniek programma waarbij jij je innerlijk leert kennen en vanuit hieruit je leven gaat inrichten.

Meer informatie over de Blueprint

Veel gestelde vragen

Wat is precies een Life Scan?

Een Life Scan is een uitgebreide analyse over je leven waarin jouw energie wordt gelezen om inzicht en helderheid te geven over de diverse levensaspecten. Je ontvangt concrete informatie en adviezen om gerichte stappen te zetten voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als ik een Life Scan aanvraag, wat gebeurt er dan?

Nadat het startgesprek heeft plaatsgevonden wordt er een persoonlijke afstemming gemaakt op jouw energie. De bevindingen worden samengevat in een overzichtelijk brief die je per post toegestuurd krijgt, inclusief praktische adviezen en inzichten voor verdere ontwikkeling.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn Life Scan ontvang?

Een Life Scan wordt zorgvuldig en persoonlijk voor jou samengesteld, dit proces neemt uiterlijk twee weken in beslag. Zodra jouw Life Scan verzonden is, ontvang je hiervan een bericht. Het pakketje zal dan binnen 2 tot 3 werkdagen bij jou thuis bezorgd worden.

Hoeveel Life Scans kan ik aanvragen?

In dit tijdperk waarin we voortdurend streven naar groei en verbetering, is het verleidelijk om te willen versnellen waar we kunnen. Toch is echte persoonlijke ontwikkeling en integratie van inzichten een proces dat tijd nodig heeft. Je bent vrij om meerdere Life Scans aan te vragen, maar ik adviseer een limiet van één per kwartaal. Dit geeft je de ruimte om de inzichten en adviezen van elke scan daadwerkelijk te verwerken en toe te passen in de drukte van je dagelijks leven, carrière en eventueel gezinsleven. Net zoals de natuur heeft ook persoonlijke groei zijn tijd nodig om te wortelen, te groeien en te bloeien.

Is de Life Scan voor iedereen geschikt?

Ja, de Life Scan is geschikt voor iedereen die op zoek is naar dieper inzicht in zichzelf en concrete handvatten wil voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Maar wat als ik vragen heb over mijn ontvangen Life Scan?

Bij vragen of onduidelijkheden over jouw Life Scan kun je altijd contact opnemen. Ik sta klaar om aanvullende toelichting en ondersteuning te bieden.

Is mijn privacy veiliggesteld bij een Life Scan?

Ja, jouw privacy is mijn prioriteit. Alle informatie en communicatie omtrent jouw Life Scan wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Wat kan ik doen met de inzichten uit de Life Scan?

De inzichten uit de Life Scan geven je concrete aanknopingspunten voor persoonlijke ontwikkeling, het maken van keuzes, en het aanpakken van eventuele uitdagingen of blokkades in je leven.

Stop met uitstellen. Jouw tijd is nu!

Neem de controle over en maar je verlangen waar.

Vraag een kennismakingsgesprek aan