Inner Business Walk of Life

Embrace your essence!

Alles in jou voelt dat het tijd is… tijd om het tij in jouw leven te keren. Tijd om jouw plek in te nemen aan het stuur van je eigen leven. Het moment is aangebroken om de controle los te laten en vanuit vertrouwen en innerlijke rust te leven. Spannend? Dat is nog zacht uitgedrukt!

Want wat als je de controle meer los gaat laten? Wat als je stopt met hard te werken? Wat als je jouw ruimte meer gaat innemen? Je voelt een innerlijk protest… maar het verlangen om het leven ten volste te leven is groter!

Klaar voor verandering? Ontdek de Walk of Life!

Wat houdt de Walk of Life in?

Dit is een holistische, levensveranderende ervaring. Samen gaan we jouw levenspad op, van verleden naar heden, naar toekomst.

In drie sessies van elk vier uur sta jij centraal. Je zult geconfronteerd worden met je overtuigingen, je dilemma’s, en de verhalen die je jezelf vertelt.

Deze reis gaat over het vinden van zingeving, het opbouwen van zelfvertrouwen en het herdefiniëren van je identiteit vanuit een authentiek perspectief.

Wat je kunt verwachten van de Walk of Life?

  • Je wordt geconfronteerd met je overtuigingen en je emoties.
Het is werkelijk een stap uit je comfortzone
  • Antwoorden op vragen die in jou leven
  • Je ontdekt welke verhalen die jij jezelf vertelt niet waar zijn, maar een overlevingsstrategie vanuit het verleden
  • Er worden diepere lagen geheeld door bewezen technieken
  • Een magische ervaring!

Durf jij de uitdaging aan?

Ben je klaar om je mindset te vernieuwen en je leven een nieuwe richting te geven? Om door het duister te gaan om het licht te kunnen ervaren?

Met mijn persoonlijke, holistische begeleiding help ik je om je overtuigingen te herzien, je keuzes te verfijnen, en je leven te leiden vanuit een plaats van kracht en vertrouwen. De ‘Walk of Life’ is meer dan een methode; het is jouw pad naar persoonlijke ontwikkeling en een authentieke lifestyle.

 

Reserveer jouw startgesprek!

Wat levert de Walk of Life je daadwerkelijk op?

Neem afscheid van een belemmerend verleden en gun jezelf een nieuwe start door het belopen van jouw levenspad. Zie het goud wat je altijd al in je hebt gedragen, en geef jouw eigenheid een boost. Stap voor stap ga jij de toekomst aan vanuit een ‘wakker bewustzijn’ en zie je werkelijk wie jij bent.

Laat de ‘wat als’ achter je en grijp deze kans om je volledige eigenheid te realiseren. Deze transformatieve reis, waarde € 1777, wordt je nu aangeboden voor een exclusieve lanceringsprijs van € 997. Dit is jouw moment. Laat deze unieke kans op een rijker en vervuld leven niet aan je voorbijgaan.

Nú: € 997

Zet vandaag nog de eerste stap!

Waarom je levenspad belopen?

Omdat zelfontwikkeling vraagt om moedige zelfverkenning. De Walk of Life gaat verder dan oppervlakkige ‘fixes’; het daagt je uit om dieper te graven, om de ongeziene hindernissen te herkennen die groei in de weg staan, zoals ingesleten patronen of onverwerkte ervaringen. Het gaat hier niet om clichés, maar om het versterken van je zelfbewustzijn, het verbeteren van je relaties en het nemen van beslissingen die resoneren met wat jij waardevol vindt. Het is tijd om de regie te nemen, niet omdat je niet ‘goed genoeg’ bent, maar omdat er altijd ruimte is om te groeien, te verbeteren, en meer voldoening uit het leven te halen.

Wat anderen zeggen…

Reviews

Gertrude Hartman

starstarstarstarstar
Na een succesvol coaching-traject van een half jaar kan ik Esther zeker aanbevelen.  Ze heeft humor, is hartelijk, goed afgestemd maar ook confronterend op een constructieve manier wanneer dit nodig is. Ze was gemakkelijk te bereiken wanneer ik tussendoor vragen had en gaf advies op maat. Na iedere sessie koppelde ik terug wat mijn inzichten waren door middel van een formulier en hoe ik deze inzichten ging toepassen in mijn dagelijks leven. Hierdoor bleef het altijd concreet en heb ik grote stappen kunnen zetten op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb haar begeleiding altijd als stimulerend en bekrachtigend ervaren en heb geen moment spijt gehad van deze investering. 
Lees meer...

Natasja Stoops

starstarstarstarstar
Nadat Esther mijn vertrouwen had gewonnen na een bijzondere mooie intuïtieve sessie besloot ik ‘de weg naar de top van de berg’ te gaan beklimmen, om echt aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik had een zware rugtas als bagage, door alle oude ervaringen, maar liet me hierdoor niet ontmoedigen. Mijn tocht is zwaar; ik heb keuzes gemaakt die ik zonder inzicht en hulp van Esther niet had durven maken. Keuzes die ik moest nemen om voor mezelf te leren kiezen. Soms moet ik even stil staan, terugkijken of glij ik een stukje naar beneden maar dankzij de coaching en het houvast aan een lieve, zachtaardige en soms strenge coach weet ik mijn klim verder
Lees meer...

Berna Mulder

starstarstarstarstar
Esther heeft mij geholpen om weer tot mezelf te komen, naar wat ik wil doen. Zowel privé als in mijn werk. Hierdoor kwam ik tot rust en werd ik me bewust van mijn valkuilen, maar, vooral ook, mijn kwaliteiten. Doordat ik nu meer rust in mezelf heb en weet wat ik wil, merk ik dat privé beter verloopt en dat ik in mijn werk weer goed kan focussen en vol passie anderen help en nieuwe zaken ontwikkel. Esther heeft mij op hele diverse wijzen steeds weer een stap verder geholpen in mijn proces. Soms met zachte hand, maar soms ook zeer direct en confronterend. Zij voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt om verder te komen.
Lees meer...

Naomi Huwaë

starstarstarstarstar
Het coach traject heb ik echt ervaren als een enorme groei naar mijn eigen sterkere ik. Esther is een enorm fijn persoon om mee te praten, ze heeft een open houding en laat je heel comfortabel voelen.  Door mijn gesprekken met Esther is er veel naar boven gekomen inclusief veel oude pijnen waar ik geen weet van had. Afgelopen periode veel gelachen en gehuild, maar vooral ook geleerd wie ik daadwerkelijk ben! Ik kan met trots gaan staan voor de persoon wie ik ben en vooral ook mag zijn! Had het echt voor geen goud willen en kunnen missen! 

Lees meer...

Maryanne Koning

starstarstarstarstar
Ik kan je zeggen.. 'wow, die periode was behoorlijk intensief’. Innerlijk wordt gedurende dit traject veel zaken aangeraakt en komen onbewuste patronen aan de oppervlakte, dit geeft gelegenheid tot heling. Het heeft mij echt naar binnen leren kijken, het heeft me geleerd contact te maken met mijn donkere stukken, het heeft mij als mens weer in mijn kracht gebracht in contact met mijn zielsverlangen. Esthers werkwijze, eerlijkheid en doortastendheid zijn een enorme steun geweest. Je moet zelf flink aan het werk maar de begeleiding en ondersteuning die Esther biedt zorgen voor een gevoel van veiligheid waarin alles wat je voelt en ervaart, er
Lees meer...

Wing of love

starstarstarstarstar
Voor mij was het een avontuurlijke achtbaan geweest. Spannend en soms eng. Maar ik heb er zoveel moois voor terug mogen ontvangen. Een ware cadeau voor mezelf. Ik leerde mezelf opnieuw kennen. Esther heb ik ervaren als een betrokken, enthousiast en liefdevol prachtmens die mij de juiste begeleiding en ruimte gaf om mij te ontwikkelen. Ze komt bij mij over als een down to earth (praktisch) persoon die heel veel wijsheid en kracht in zich draagt. Heel fijn zijn voor mij de voorbeelden van Esther, waardoor ik het meteen begrijp. Af en toe houdt ze mij een (confronterende) spiegel voor, maar juist hierdoor ben ik gekomen waar ik nu ben.
Lees meer...

Lisa van Scherpenzeel

starstarstarstarstar
Ik klopte bij Esther aan toen ik inzag dat ik weinig in verbinding leefde met mijn emoties. Ik deed alles vanuit mijn hoofd, ging altijd over mijn grenzen heen. Zorgde meer voor anderen dan voor mezelf en wist vaak niet wat ik zelf echt wilde, waar IK blij van werd. Een gevoel dat ze geeft, de uitstraling, Esther weet gewoon direct te verbinden vanuit puurheid. Ze ZIET je. Dankzij Esthers sessies durf ik stap voor stap meer voor mezelf te kiezen. Ik maak keuzes op het gebied van relaties, business en tijdsindeling die goed zijn voor MIJ. Zonder ze aan te passen, zonder de hele tijd aan het zorgen en regelen te zijn voor anderen.
Lees meer...

Vera

starstarstarstarstar
Esther is een warm persoon bij wie ik me vanaf moment één op mijn gemak voelde. Ze heeft de unieke gave om te weten wat iemand op dat moment nodig heeft en wat voor die persoon zal werken of niet. Zo helpen haar vragen en luisterend oor mij altijd om tot inzichten te komen over mijzelf. Deze combinatie van het intuïtieve coaching maar toch praktisch is heel speciaal. Ik kan daarom iedereen aanraden om een traject bij Esther kan je verder helpen om meer inzicht te geven en ook daadwerkelijk je doelen te bereiken.
Lees meer...

Nella

De coaching sessies die ik bij Esther heb gevolgd hebben mij erg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. De nuchtere benadering en persoonlijke aandacht van Esther is zeer prettig en vanaf het eerste moment volde het gelijk vertrouwd. Tijdens de sessies worden praktische tools aangereikt en is Esther altijd bereikbaar voor vragen of voor ondersteuning. Ik raad het iedereen aan om een coaching traject bij Esther te volgen!
Lees meer...

Stephanie Teters

starstarstarstarstar
Nu ik terugkijk realiseer ik me dat ik me jarenlang moe en leeg heb gevoeld. Moe van het ‘geven’ en altijd maar hard werken om gezien en gewaardeerd te worden. Diep van binnen voelde ik altijd al een intens verlangen om dit te doorbreken. Met Esther naast me ben ik op onderzoek uitgegaan en mezelf meer dan ooit tegengekomen. Haar grootste kracht is hoe ze mind, body en soul met elkaar in verbinding brengt. Dat doet ze op een manier die ik als liefdevol en to the point zou omschrijven.Meer dan ooit leef ik vanuit mijn eigen kern doordat ik mezelf helemaal kan zien ik wie ik echt ben en dit is nog maar het begin…. Wat voelt dit goed!
Lees meer...

Andere producten die voor jou interessant kunnen zijn

Inner Business Lifescan

Een persoonlijke scan, speciaal op jou afgestemd, krijg je inzicht in de gebieden waarin je vastloopt.

Meer informatie over Lifescan

Inner Business Blueprint

Een 12 weken programma waarbij jij je innerlijk leert kennen en vanuit hieruit je leven gaat inrichten.

Meer informatie over de Blueprint

Veel gestelde vragen

Wat is Walk of Life precies?

Walk of Life is meer dan een persoonlijke ontwikkelingservaring, het is een intensief helingsproces dat gebruik maakt van opstellingenwerk om een diepe, persoonlijke transformatie teweeg te brengen. Tijdens deze reis begeleid ik je door je verleden, heden, en toekomst, waarbij pijnlijke ervaringen niet alleen worden erkend en geheeld, maar ook worden omgezet in veerkracht. Dit unieke traject is ontworpen om je zelfbewustzijn te vergroten, vastgeroeste overtuigingen te ontmantelen en je in staat te stellen een leven te leiden dat vervuld is van vertrouwen, vrijheid en innerlijke vrede.

Hoe werkt de Walk of Life?

Tijdens Walk of Life ga je door een serie van drie sessies, elk gericht op een ander tijdperk van je leven. Samen duiken we in je verleden, heden, en toekomst, confronteren en bespreken we je innerlijke overtuigingen en emoties, en maken we gebruik van bewezen technieken om persoonlijke groei en heling te stimuleren. Het is juist een stap buiten je comfortzone die leidt tot empowerment en verlichting.

Hoe lang duren de sessies?

Elke Walk of Life-sessie duurt 4 uur, met een totaal van drie sessies om de volledige ervaring te voltooien.

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies vinden plaats op een serene locatie in het midden van Nederland. Details van de exacte locatie worden voorafgaand aan je sessie via e-mail verstrekt, zodat je je kunt voorbereiden op deze levensveranderende reis.

Hoe bereid ik me voor op de Walk of Life?

De Walk of Life is een diepgaande reis die enige voorbereiding vereist, maar het proces is niet overweldigend. Je zult van tevoren een formulier ontvangen dat ongeveer 1,5 uur van je tijd vraagt, ontworpen om je te helpen reflecteren en je focus te bepalen. Deze voorbereiding is essentieel om het meeste uit de ervaring te halen. Daarnaast is het belangrijk om open te staan voor zelfreflectie en bereid te zijn persoonlijke uitdagingen onder ogen te zien. Zorg ervoor dat je uitgerust bent, comfortabele kleding draagt en kom met een open mind en hart.

Is de Walk of Life voor iedereen geschikt?

Walk of Life is het meest geschikt voor personen die klaar zijn voor zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling. Het is niet aanbevolen voor personen die momenteel worstelen met ernstige psychische problemen waarvoor gespecialiseerde medische of psychologische interventie nodig is. In dergelijke gevallen zal ik de personen doorverwijzen naar de daarvoor gekwalificeerde zorgprofessionals.

Wat is het verschil tussen Walk of Life en traditionele therapie of coaching?

Walk of Life onderscheidt zich door een ervaringsgerichte aanpak, waar traditionele therapie vaak meer gespreks- en analysegericht is. Deze unieke ervaring maakt gebruik van opstellingen en helende processen om pijnlijke ervaringen te transformeren in veerkracht, en focust op diepe innerlijke wijsheid om verandering te stimuleren, in tegenstelling tot voornamelijk cognitieve benaderingen.

Wat kan ik doen met de inzichten uit de Walk of Life?

De inzichten die je opdoet tijdens Walk of Life zijn bedoeld om je te empoweren in je dagelijks leven, je te helpen authentieke keuzes te maken die resoneren met je ware zelf en je aan te moedigen om een leven te leiden dat rijk is aan vertrouwen, voldoening en innerlijke rust.

Zijn er opvolgsessies beschikbaar na de Walk of Life?

Na de Walk of Life ben je niet alleen. Hoewel de ervaring op zichzelf krachtig is, is voortdurende zelfreflectie en zelfontwikkeling van belang. Opvolgsessies kunnen naar behoefte worden ingepland.

Is mijn privacy gewaarborgd bij de Walk of Life?

Absoluut. Vertrouwelijkheid is een hoeksteen van ‘Walk of Life’, je kunt erop vertrouwen dat alles wat je deelt tijdens je sessies privé en vertrouwelijk wordt behandeld.

Jouw levenspad wacht. Durf jij de reis naar binnen te gaan?

Elke stap brengt helderheid, heling en meer energie!

Neem contact op!