Inner Business Quickscan

Verhelder je pad in minuten

Ben je op zoek naar een manier om meer inzicht te krijgen in jezelf en je leven? Voel je dat er meer in je zit, maar worstel je met de hectiek van het dagelijks leven?

De Inner Business Quickscan is ontwikkeld om je hierbij te helpen! Het biedt een moment van reflectie midden in de chaos, een kans om even stil te staan bij wat écht telt en de diepere lagen van je verlangen en ongebruikte kansen te ontdekken.

Laat deze kans niet voorbij gaan, het is tijd om de ruis te doorbreken en je ware zelf te ontmoeten.

Wat is de Inner Business Quickscan?

In slechts enkele minuten biedt de Inner Business Quickscan je een krachtig moment van zelfreflectie. Het is meer dan een tool, het is je persoonlijke gids naar diepere inzichten en ongebruikte kansen. Hoewel het invullen slechts kort duurt, gaan de inzichten een leven lang mee. Dit is je kans om inzicht te krijgen in datgene waarvan je je nog niet bewust bent en te ontdekken wat echt belangrijk voor je is.

De Inner Business Quickscan is volledig vertrouwelijk en gemakkelijk in te vullen vanuit het comfort  van je huis of tijdens een pauze op je werk. Het is jouw springplank naar een leven vol passie, doelgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling.

Wat je kunt verwachten van de Quickscan?

 

  • Prikkelende vragen die je denkproces stimuleren en je uitnodigen om dieper te graven naar je ware drijfveren en verlangens

 

  • Een duidelijk beeld van hoe je nu in het leven staat, een onthullende momentopname die licht werpt op je huidige realiteit en een startpunt biedt voor toekomstige groei

 

  • Snel verkrijgen van inzicht in de elementen waar je nog ruimte hebt voor groei en ontdekt duidelijke paden voor je verdere persoonlijke ontwikkeling

Voor wie is het?

Drukbezette dertigers die snel inzicht willen hebben

Dubbende dertigers die door inzicht snellere keuzes willen maken

Dolende dertigers die graag gerichte stappen willen zetten

 

 

Ik wil een Quickscan

Wat levert de Inner Business Quickscan je daadwerkelijk op?

Ontdek je die elementen waar jij je nog niet bewust van bent geworden, identificeer je sterke en zwakke punten en zet jezelf op weg naar een meer vervullend en doelgericht leven. Of je nu een carrièreswitch wilt maken, je relaties wilt verbeteren of gewoon meer inzicht in jezelf wilt krijgen, de Inner Business Quickscan is de perfecte plek om te beginnen.

Dus waarom wachten? Download vandaag nog de scan en investeer tijd in jezelf, zet de eerste stap naar een leven richting je verlangen, doel en geluk met de Inner Business Quickscan!

 

GRATIS

Ik wil een Quickscan
Activeer jouw Quickscan!

Vraag je Quickscan aan!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Reviews

Gertrude Hartman

starstarstarstarstar
Na een succesvol coaching-traject van een half jaar kan ik Esther zeker aanbevelen.  Ze heeft humor, is hartelijk, goed afgestemd maar ook confronterend op een constructieve manier wanneer dit nodig is. Ze was gemakkelijk te bereiken wanneer ik tussendoor vragen had en gaf advies op maat. Na iedere sessie koppelde ik terug wat mijn inzichten waren door middel van een formulier en hoe ik deze inzichten ging toepassen in mijn dagelijks leven. Hierdoor bleef het altijd concreet en heb ik grote stappen kunnen zetten op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb haar begeleiding altijd als stimulerend en bekrachtigend ervaren en heb geen moment spijt gehad van deze investering. 
Lees meer...

Natasja Stoops

starstarstarstarstar
Nadat Esther mijn vertrouwen had gewonnen na een bijzondere mooie intuïtieve sessie besloot ik ‘de weg naar de top van de berg’ te gaan beklimmen, om echt aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik had een zware rugtas als bagage, door alle oude ervaringen, maar liet me hierdoor niet ontmoedigen. Mijn tocht is zwaar; ik heb keuzes gemaakt die ik zonder inzicht en hulp van Esther niet had durven maken. Keuzes die ik moest nemen om voor mezelf te leren kiezen. Soms moet ik even stil staan, terugkijken of glij ik een stukje naar beneden maar dankzij de coaching en het houvast aan een lieve, zachtaardige en soms strenge coach weet ik mijn klim verder
Lees meer...

Berna Mulder

starstarstarstarstar
Esther heeft mij geholpen om weer tot mezelf te komen, naar wat ik wil doen. Zowel privé als in mijn werk. Hierdoor kwam ik tot rust en werd ik me bewust van mijn valkuilen, maar, vooral ook, mijn kwaliteiten. Doordat ik nu meer rust in mezelf heb en weet wat ik wil, merk ik dat privé beter verloopt en dat ik in mijn werk weer goed kan focussen en vol passie anderen help en nieuwe zaken ontwikkel. Esther heeft mij op hele diverse wijzen steeds weer een stap verder geholpen in mijn proces. Soms met zachte hand, maar soms ook zeer direct en confronterend. Zij voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt om verder te komen.
Lees meer...

Naomi Huwaë

starstarstarstarstar
Het coach traject heb ik echt ervaren als een enorme groei naar mijn eigen sterkere ik. Esther is een enorm fijn persoon om mee te praten, ze heeft een open houding en laat je heel comfortabel voelen.  Door mijn gesprekken met Esther is er veel naar boven gekomen inclusief veel oude pijnen waar ik geen weet van had. Afgelopen periode veel gelachen en gehuild, maar vooral ook geleerd wie ik daadwerkelijk ben! Ik kan met trots gaan staan voor de persoon wie ik ben en vooral ook mag zijn! Had het echt voor geen goud willen en kunnen missen! 

Lees meer...

Maryanne Koning

starstarstarstarstar
Ik kan je zeggen.. 'wow, die periode was behoorlijk intensief’. Innerlijk wordt gedurende dit traject veel zaken aangeraakt en komen onbewuste patronen aan de oppervlakte, dit geeft gelegenheid tot heling. Het heeft mij echt naar binnen leren kijken, het heeft me geleerd contact te maken met mijn donkere stukken, het heeft mij als mens weer in mijn kracht gebracht in contact met mijn zielsverlangen. Esthers werkwijze, eerlijkheid en doortastendheid zijn een enorme steun geweest. Je moet zelf flink aan het werk maar de begeleiding en ondersteuning die Esther biedt zorgen voor een gevoel van veiligheid waarin alles wat je voelt en ervaart, er
Lees meer...

Wing of love

starstarstarstarstar
Voor mij was het een avontuurlijke achtbaan geweest. Spannend en soms eng. Maar ik heb er zoveel moois voor terug mogen ontvangen. Een ware cadeau voor mezelf. Ik leerde mezelf opnieuw kennen. Esther heb ik ervaren als een betrokken, enthousiast en liefdevol prachtmens die mij de juiste begeleiding en ruimte gaf om mij te ontwikkelen. Ze komt bij mij over als een down to earth (praktisch) persoon die heel veel wijsheid en kracht in zich draagt. Heel fijn zijn voor mij de voorbeelden van Esther, waardoor ik het meteen begrijp. Af en toe houdt ze mij een (confronterende) spiegel voor, maar juist hierdoor ben ik gekomen waar ik nu ben.
Lees meer...

Lisa van Scherpenzeel

starstarstarstarstar
Ik klopte bij Esther aan toen ik inzag dat ik weinig in verbinding leefde met mijn emoties. Ik deed alles vanuit mijn hoofd, ging altijd over mijn grenzen heen. Zorgde meer voor anderen dan voor mezelf en wist vaak niet wat ik zelf echt wilde, waar IK blij van werd. Een gevoel dat ze geeft, de uitstraling, Esther weet gewoon direct te verbinden vanuit puurheid. Ze ZIET je. Dankzij Esthers sessies durf ik stap voor stap meer voor mezelf te kiezen. Ik maak keuzes op het gebied van relaties, business en tijdsindeling die goed zijn voor MIJ. Zonder ze aan te passen, zonder de hele tijd aan het zorgen en regelen te zijn voor anderen.
Lees meer...

Vera

starstarstarstarstar
Esther is een warm persoon bij wie ik me vanaf moment één op mijn gemak voelde. Ze heeft de unieke gave om te weten wat iemand op dat moment nodig heeft en wat voor die persoon zal werken of niet. Zo helpen haar vragen en luisterend oor mij altijd om tot inzichten te komen over mijzelf. Deze combinatie van het intuïtieve coaching maar toch praktisch is heel speciaal. Ik kan daarom iedereen aanraden om een traject bij Esther kan je verder helpen om meer inzicht te geven en ook daadwerkelijk je doelen te bereiken.
Lees meer...

Nella

De coaching sessies die ik bij Esther heb gevolgd hebben mij erg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. De nuchtere benadering en persoonlijke aandacht van Esther is zeer prettig en vanaf het eerste moment volde het gelijk vertrouwd. Tijdens de sessies worden praktische tools aangereikt en is Esther altijd bereikbaar voor vragen of voor ondersteuning. Ik raad het iedereen aan om een coaching traject bij Esther te volgen!
Lees meer...

Stephanie Teters

starstarstarstarstar
Nu ik terugkijk realiseer ik me dat ik me jarenlang moe en leeg heb gevoeld. Moe van het ‘geven’ en altijd maar hard werken om gezien en gewaardeerd te worden. Diep van binnen voelde ik altijd al een intens verlangen om dit te doorbreken. Met Esther naast me ben ik op onderzoek uitgegaan en mezelf meer dan ooit tegengekomen. Haar grootste kracht is hoe ze mind, body en soul met elkaar in verbinding brengt. Dat doet ze op een manier die ik als liefdevol en to the point zou omschrijven.Meer dan ooit leef ik vanuit mijn eigen kern doordat ik mezelf helemaal kan zien ik wie ik echt ben en dit is nog maar het begin…. Wat voelt dit goed!
Lees meer...

Andere producten die voor jou interessant kunnen zijn

Inner Business Lifescan

Een persoonlijke scan, speciaal op jou afgestemd, krijg je inzicht in de gebieden waarin je vastloopt.

Meer informatie over Lifescan

Inner Business Walk of Life

Ontdek en bewandel jouw unieke levenspad en ervaar diepe heling, verhelderend inzicht en krachtige transformatie.

Meer informatie over de Walk of Life

Veel gestelde vragen

Waarom is de Inner Business Quickscan gratis?

De Inner Business Quickscan is inderdaad volledig gratis, omdat ik geloof in het toegankelijk maken van zelfontwikkeling voor iedereen, speciaal voor dertigers.

In deze levensfase, vol uitdagingen en belangrijke beslissingen, vind ik dat iedereen het verdient om helderheid en richting in het leven te hebben zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten. Het is mijn bijdrage aan jouw persoonlijke en professionele groei.

Mocht je na het voltooien van de quickscan behoefte hebben aan verdere begeleiding of diensten, dan sta ik altijd klaar om de verschillende opties met je te bespreken. Voel je vrij om contact met mij op te nemen via e-mail of telefoon voor meer informatie.

Hoeveel tijd moet ik investeren in de Inner Business Quickscan?

De Inner Business Quickscan is ontworpen om snel maar effectief te zijn. Het kost je slechts een paar minuten om de vragen te beantwoorden.

Ondanks de korte tijdsinvestering kunnen de inzichten die je opdoet diepgaand zijn en een blijvende impact hebben op je persoonlijke en professionele leven. Het is een kleine investering van tijd met mogelijke grote voordelen voor je zelfbewustzijn en toekomstige beslissingen.

Hoe specifiek zijn de resultaten van de Quickscan?

De Quickscan is ontworpen om je snel een heldere blik te bieden op je huidige levensfase en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Hoewel de scan geen diepgaande, gedetailleerde analyse levert, beidt het wel een duidelijk overzicht van de gebieden waar je sterk in bent en waar ruimte is voor verbetering. Het geeft je een uitstekend startpunt voor verdere zelfontdekking en groei.

Kan ik na de Quickscan verdere begeleiding krijgen als ik dat wil

Absoluut. Na het voltooien van de Quickscan heb je de mogelijkheid om een vervolgstap te zetten. Dit kan variëren van het boeken van een kennismakingsgesprek tot het verkennen van mijn uitgebreidere coaching- en ontwikkelingstrajecten. Ik sta klaar om je te begeleiden op jouw pad naar persoonlijke groei en zingeving.

Hoe wordt mijn privacy beschermd met de Inner Business Quickscan?

Jouw privacy is mijn prioriteit. De Inner Business Quickscan wordt geleverd als een PDF-boekje dat je zelfstandig kunt invullen.

Ik verzamel geen persoonlijke antwoorden of gegevens. Het enige dat ik vraag is jouw e-mailadres om je de Quickscan te kunnen toesturen. Deze informatie wordt met de grootste vertrouwelijkheid behandeld en uitsluitend gebruikt voor het doel van het verzenden van de Quickscan.

Je antwoorden en gegevens blijven jouw eigendom en worden door mij niet opgeslagen of geanalyseerd. Heb je hierover nog vragen of zorgen? Neem gerust contact met mij op via e-mail of telefoon, ik ben er om je te helpen.

Stel niet langer uit! Reserveer je kennismakingsgesprek vandaag.

Elke dag uitstel is een gemiste kans. Laat mij een tipje van de sluiter oplichten en ontdek wat voor jou mogelijk is.

Ik wil een kennismakingsgesprek