Hi, ik ben Esther Lases!

Met 30 jaar ervaring ga ik verder dan de gemiddelde coach. Door mijn medium skills te verweven met lifecoaching begeleid ik dertig+’ers die hun leven willen vormgeven: scherper, bewuster en volledig in lijn met wie jij écht bent.

Bij mij gaat het niet om tijdelijke quick fixes. Samen duiken we de diepte in en tillen we jouw leven naar een hoger niveau door je écht in contact te brengen met je innerlijke kracht. Mijn expertise? Een mix van psychologie, mindset, spiritualiteit en het fascinerende kwantumveld. Geen standaard aanpak, maar een transformatie gebaseerd op jarenlange toewijding.

Waar wacht je nog op? Laten we samen jouw echte verhaal schrijven!

Ik wil een kennismakingsgesprek!

Jouw route naar inzicht en invloed

Het leven kan soms als een wirwar aanvoelen. Waar zijn die heldere levensdoelen en hoe krijg je daar zicht op? Je bent op de juiste plek geland. Samen ontrafelen we jouw unieke visie en transformeren die ‘ik-weet-het-even-niet’ momenten naar krachtige inzichten. Emoties? Die zijn er om te omarmen en te gebruiken als kompas. Geloof in mijn expertise: met de juiste invloed en aanpak zetten we samen jouw levensdoelen in de spotlight.

Diepgaande expertise

Dankzij 30 jaar ervaring bied ik meer dan de gemiddelde coaching. Door mijn mediumschap te combineren met wetenschappelijke psychologische inzichten, benader ik de nieuwe uitdagingen vanuit een uniek perspectief. Samen werken we aan het doorbreken van patronen die je tegenhouden, zodat je de diepe zin in het leven weer voelt en omarmt. Sta klaar voor een transformatie die verder gaat dan het oppervlakkige.

Jouw verlangen waarmaken

Ik ben niet zomaar een coach. Ik ben jouw mentor die diep en intuïtief met je werkt. Samen duiken we in wat jou drijft, pakken we onzekerheden aan en bouwen we aan een leven dat in lijn is met jouw diepste verlangen en eigenheid. Stap uit je comfortzone en ontdek de grenzeloze mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

In de dans tussen spiritualiteit en wetenschap vinden we de waarheid. De één voedt het hart, de ander verheldert de geest.

Dus wat kan je verwachten als ik jou ga begeleiden?

Waarom uitstellen?

Ook als zelfstandige dertig+’er kan wat extra begeleiding geen kwaad. Ik help je jezelf te (her)vinden en die versie van jezelf te worden die je voor ogen hebt. Zoek je naar een leven vol succes en voldoening? Samen pakken we die dagelijkse sleur aan, met tastbare doelen. Zet nu die stap, profiteer van mijn expertise en zie concreet resultaat. Laat die oude strubbelingen achter je en bouw aan jouw ideale toekomst.

Klinkt goed? Let’s go! Neem contact op.

Maak direct een afspraak

Over mij

Balancerend tussen adrenalinekicks en zenmomenten

In het levendige Vleuten, waar ik samen met mijn man en kinderen woon, brengen onze hond en kat extra leven en liefde in huis. De adrenaline van 135 parachutesprongen (body) en de stille kracht van meditatie en yoga (soul), zijn even vertrouwd als de verdieping in een zee van 1400 boeken (mind). Het leven is een prachtig avontuur van leren, ontdekken en groeien.

Waar ik echt blij van word? Verbinding maken met mensen zoals jij, samen onderzoeken en de diepte in duiken waarin Einstein meets Buddha. Met een dosis humor en beide voeten stevig op de grond. Je kunt me midden in de nacht wakker maken voor sushi, en ik vind het geweldig om mee te gaan in de ritmes van diverse muzieksoorten, meedansend en -zingend.

Klaar voor jouw reis van inzicht, avontuur en zelfontdekking?

Let’s connect en maak de reis van je leven!

Na een succesvol coaching-traject van een half jaar kan ik Esther zeker aanbevelen.  Ze heeft humor, is hartelijk, goed afgestemd maar ook confronterend op een constructieve manier wanneer dit nodig is. Ze was gemakkelijk te bereiken wanneer ik tussendoor vragen had en gaf advies op maat. Na iedere sessie koppelde ik terug wat mijn inzichten waren door middel van een formulier en hoe ik deze inzichten ging toepassen in mijn dagelijks leven. Hierdoor bleef het altijd concreet en heb ik grote stappen kunnen zetten op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb haar begeleiding altijd als stimulerend en bekrachtigend ervaren en heb geen moment spijt gehad van deze investering. 

Gertrude Hartman

Docent

Nadat Esther mijn vertrouwen had gewonnen na een bijzondere mooie intuïtieve sessie besloot ik ‘de weg naar de top van de berg’ te gaan beklimmen, om echt aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik had een zware rugtas als bagage, door alle oude ervaringen, maar liet me hierdoor niet ontmoedigen. Mijn tocht is zwaar; ik heb keuzes gemaakt die ik zonder inzicht en hulp van Esther niet had durven maken. Keuzes die ik moest nemen om voor mezelf te leren kiezen. Soms moet ik even stil staan, terugkijken of glij ik een stukje naar beneden maar dankzij de coaching en het houvast aan een lieve, zachtaardige en soms strenge coach weet ik mijn klim verder

Natasja Stoops

Telefoniste/receptioniste

Esther heeft mij geholpen om weer tot mezelf te komen, naar wat ik wil doen. Zowel privé als in mijn werk. Hierdoor kwam ik tot rust en werd ik me bewust van mijn valkuilen, maar, vooral ook, mijn kwaliteiten. Doordat ik nu meer rust in mezelf heb en weet wat ik wil, merk ik dat privé beter verloopt en dat ik in mijn werk weer goed kan focussen en vol passie anderen help en nieuwe zaken ontwikkel. Esther heeft mij op hele diverse wijzen steeds weer een stap verder geholpen in mijn proces. Soms met zachte hand, maar soms ook zeer direct en confronterend. Zij voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt om verder te komen.

Berna Mulder

Breintherapeut

Het coach traject heb ik echt ervaren als een enorme groei naar mijn eigen sterkere ik. Esther is een enorm fijn persoon om mee te praten, ze heeft een open houding en laat je heel comfortabel voelen.  Door mijn gesprekken met Esther is er veel naar boven gekomen inclusief veel oude pijnen waar ik geen weet van had. Afgelopen periode veel gelachen en gehuild, maar vooral ook geleerd wie ik daadwerkelijk ben! Ik kan met trots gaan staan voor de persoon wie ik ben en vooral ook mag zijn! Had het echt voor geen goud willen en kunnen missen! 


Naomi Huwaë

Executive Assistant

Ik kan je zeggen.. 'wow, die periode was behoorlijk intensief’. Innerlijk wordt gedurende dit traject veel zaken aangeraakt en komen onbewuste patronen aan de oppervlakte, dit geeft gelegenheid tot heling. Het heeft mij echt naar binnen leren kijken, het heeft me geleerd contact te maken met mijn donkere stukken, het heeft mij als mens weer in mijn kracht gebracht in contact met mijn zielsverlangen. Esthers werkwijze, eerlijkheid en doortastendheid zijn een enorme steun geweest. Je moet zelf flink aan het werk maar de begeleiding en ondersteuning die Esther biedt zorgen voor een gevoel van veiligheid waarin alles wat je voelt en ervaart, er

Maryanne Koning

Energetisch therapeut i.o.

Waarom werken met mij?


Ben je dertig+’er die denkt dat je het allemaal zelf kunt doen?

 

Dat is geweldig! Onafhankelijkheid en zelfredzaamheid zijn waardevolle kwaliteiten. Maar zelfs de meest succesvolle en zelfvoorzienende mensen kunnen profiteren van een beetje begeleiding. Hier zijn enkele manieren waarop ik als levensvisie expert en medium je kan ondersteunen:

Bieden van een extern perspectief

Hoe goed je ook bent in zelfreflectie, het is onmogelijk om jezelf volledig objectief te zien. Ik kan je helpen met een nieuw, objectief perspectief dat je zelf misschien mist.

Accountability partner

We zijn allemaal menselijk en soms hebben we iemand nodig die ons verantwoordelijk houdt voor onze doelen en acties. Ik kan die persoon voor je zijn, en je steunen bij het nakomen van je beloften aan jezelf.

Deskundig advies

In de wereld van het internet is er te veel informatie en niet alles is even nuttig of betrouwbaar. Ik kan je deskundig, gericht en betrouwbaar advies geven op basis van mijn opleiding en ervaring.

Ontwikkelen van strategieën:

Weten wat je wilt bereiken is de eerste stap. Maar hoe je daar komt is een ander verhaal. Ik kan je helpen een duidelijk actieplan te ontwikkelen dat je doelen binnen handbereik brengt.

Emotionele ondersteuning

Het leven kan soms zwaar zijn, en het is belangrijk om tijdens die tijden steun te hebben. Ik kan een luisterend oor bieden en je helpen om te gaan met de emotionele uitdagingen die op je pad komen.

Tijdsefficiëntie

Zelfstudie kost tijd, en veel daarvan. Met mijn hulp kun je nieuwe inzichten en vaardigheden sneller opdoen, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen die je het meest waardeert.

Wat anderen zeggen…

Meer energie, focus en succes?

Klik hier en zie direct hoe mijn aanbod jouw leven verandert in een pad naar jouw diepste verlangen.

Wacht niet, start nu jouw groei!